ال جی خبر از سرمایه گذاری بیشتر بر روی کارخانه های تولید OLED می دهد

ال جی خبر از سرمایه گذاری بیشتر بر روی کارخانه های تولید OLED می دهد

در حال حاضر دو پنل نمایش اصلی برای دستگاه های الکترونیکی صفحات LCD و OLED می باشند، هریک از این تکنولوژی ها دارای مزایا و معایب منحصر به فرد خود هستند، ال سی دی ارزان قیمت تر بوده و تکنولوژی متداول تری تلقی می شود، PDAهای قدیمی از صفحات ال سی دی استفاده می کردند و حتی برخی از گوشی های پرچم دار امروزی نیز این صفحات را مورد استفاده قرار می دهند. نمایش در تکنولوژی ال سی دی نیازمند روشن شدن یک نور پس زمینه است، در حالی که صفحه OLED تنها آن دسته از پیکسل هایی را روشن می کند که در آن زمان به آنها نیاز است، همین عملکرد باعث می شود که در این صفحات رنگ سیاه تیره تری را شاهد باشیم، چرا که برای رنگ سیاه هیچ پیکسلی روشن نمی شود، در شرایطی که صفحه ال سی دی برای تمامی رنگ ها صفحه را روشن کرده و رنگ سیاه روشن تری را نتیجه می دهد.

blog_18136_1

یک نوع پیشرفته از OLED، تکنولوژی AMOLED می باشد که مخفف عبارت active matrix organic light emitting diode می باشد. نسخه های مدرن از اندروید گرایش بیشتری به سمت استفاده از تکنولوژی OLED دارند، چرا که این تکنولوژی علاوه بر نمایش رنگ سیاه تیره تر، گوشی را قادر به نمایش نوتیفیکیشن ها به صورت به صرفه از نظر مصرف انرژی می گرداند. گوشی تنها با روشن کردن برخی از پیکسل های خاص کاربر را از وجود نوتیفیکیشن باخبر نموده و کل صفحه نمایش را روشن نمی کند، همین عملکرد موجب صرفه جویی چشم گیری در مصرف انرژی می گردد.

بدون پرداختن به جزئیاتی که هر یک از این تکنولوژی ها را در بین اشخاص و سازمان های مختلف محبوب گردانده، تکنولوژی نمایش AMOLED برترین تکنولوژی برای گوشی ها قلمداد می شود و با وجود برخی معایب رایج، باریک تر بوده و انعطاف بیشتری نسبت به سایر صفحات دارد، بسیاری از گوشی ها مانند نکسوز 5، Samsung Galaxy Note Edge و Galaxy S6 edge نیز این صفحات را مورد استفاده قرار داده اند و AMOLED مورد علاقه آن دسته از طراحانی است که علاقه مند به طراحی گوشی های فوق العاده باریک هستند.

غول تکنولوژی کره جنوبی، سامسونگ از این بابت بسیار مورد توجه قرار گرفته و هم اکنون نوبت معرفی غول دیگر تکنولوژی کره ای یعنی ال جی است. ال جی دارای یک کسب و کار موفق در زمینه تولید صفحات نمایش از هر دو نوع پنل LCD و OLED می باشد و اکنون این کمپانی از برنامه خود برای سرمایه گذاری 450 میلیارد وون که مبلغی معادل 400 میلیون دلار می باشد سخن گفته، هدف از این سرمایه گذاری بر روی شرکت های کره ای و سایر امکانات تولیدی، ساخت صفحات OLED منعطف و پنل های روشنایی می باشد. 310 میلیارد وون صرف افزایش ظرفیت OLED می شود و 140 میلیارد وون نیز برای راه اندازی خط تولید جدید و اختصاصی OLED سرمایه گذاری می گردد. این 450 میلیارد وون، به 1.05 تریلیون وونی اضافه خواهد شد که ال جی در تابستان سال گذشته برای راه اندازی چهارمین کارخانه تولید OLED در کره جنوبی سرمایه گذاری کرده است.

 

http://www.androidheadlines.com برگرفته از

اینها را هم بخوانید