چگونه پیکسل های مرده گوشی خود را تست کنیم

چگونه پیکسل های مرده گوشی خود را تست کنیم

کلیه سازندگان گوشی های هوشمند مستعد داشتن نقص در محصولاتشان هستند، ولی ما به عنوان استفاده کننده گاهی تحمل پذیرفتن این مشکلات را نداریم. ما انتظار داریم همه وسایلمان کامل و بدون نقص باشند، حتی گاهی اوقات یک عیب کوچک هم برای ما ملالت آور است.

یکی از شایع ترین نقوص ممکن،خاموش ماندن اتفاقی بعضی پیکسل هاست که در Samsung Galaxy S6 ،HTC One M9 و iPhone 6 مشاهده شده است. این پیشامد در زبان محاوره به عنوان پیکسل های مرده شناخته می شوند که معمولا شامل خدمات ضمانت نامه می گردد.

با پیشرفت در کیفیت و وضوح صفحات نمایش تشخیص یک پیکسل مرده دشوار می شود. ولی با تصاویری که کاملا از یک رنگ تشکیل شده اند تشخیص آنها کمی آسان تر می گردد. تصاویر نشان داده شده در ادامه مطلب به درک بیشتر موضوع یاری می رساند و با بازگو کردن جزئیات به شرح فرآیند می پردازند.

گام اول: تصاویر زیر را دانلود و مشاهده کنید

در اکثر گوشی های هوشمند هر پیکسل از 3 پیکسل دیگر تشکیل شده است که شامل رنگ های قرمز، سبز و آبی می باشند. ادغام این سه رنگ با نسبت های گوناگون منجر به خلق طیف رنگی گسترده ای می گردد و هنگامی که هر سه رنگ روشن شوند تنیجه رنگ سفید خواهد بود.

پس چنانچه شما یک پیکسل کاملا مرده داشته باشد از آنجایی که رنگ آن سیاه خواهد بود تشخیص آن آسان است. ولی در صورتی که یک یا دو پیکسل از کار بیفتند پیکسل مورد نظر کم رنگ می شود. به همین دلیل کار تست برای پیکسل های مرده باید به ازای طیفی از رنگ ها انجام شود.

در اینجا 6 تصویر از رنگ های مطلق آورده شده است که دارای نسبت 16:9 بوده و قادر به پر کردن کل صفحه نمایش در اکثر گوشی ها می باشند. این تصاویر با وضوح 1440 پیکسل،برای پوشش کامل کلیه پیکسل ها کفایت می کنند.

test-for-dead-pixels-your-smartphone.w654test-for-dead-pixels-your-smartphone.w654 (1)test-for-dead-pixels-your-smartphone.w654 (2)test-for-dead-pixels-your-smartphone.w654 (5)test-for-dead-pixels-your-smartphone.w654 (3)test-for-dead-pixels-your-smartphone.w654 (4)

شما می توانید با کلیک بر روی هر عکس و مشاهده سایز اصلی آن، این تصاویر را توسط مرورگر گوشی خود مشاهده کرده و یا آنها را بر روی گوشی خود ذخیره نمایید. کافی است از اینکه مرورگر یا نمایش دهنده تصاویر گوشی تان در حالت تمام صفحه است مطمئن شوید.

گام 2: بررسی صفحه نمایش

هنگام مشاهده این تصاویر توجه خود را به پیدا کردن هر گونه نقطه سیاه معطوف کنید. اگر چنین نقاط سیاهی یافتید به احتمال زیاد این پیکسل کاملا غیرفعال شده ولی در صورتی که نقطه کمرنگ با مایل به طوسی است احتمال دارد یک یا دو پیکسل از کار افتاده باشند.

اکثر سازندگان،پیکسل های از کار افتاده در صفحه نمایش را تا یک سال تحت پوشش خود قرار می دهند. بنابرین اگر شما چنین پیکسل هایی را در گوشی خود کشف کردید به سازنده گوشی اطلاع دهید.

http://smartphones.wonderhowto.com برگرفته از  

اینها را هم بخوانید