0

باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند
بازدید 5

به گزارش بازار، پروین رفیعی، کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به افزایش وزش باد، گلخانه داران نسبت به محکم کردن پوشش گلخانه ها اقدام کنند.

وی با تاکید بر انجام پشم چینی دام ها افزود: زنبورداران نسبت به حفاظت از زنبورعسل در برابر گرد و خاک و وزش باد و ایجاد سایه بان برای کندوها و فراهم کردن آب مورد نیاز در نزدیک کلونی اقدام کنند.

رفیعی ادامه داد: باغداران نسبت به آبیاری منظم باغات پسته اقدام کنند.

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: تولیدکنندگان نسبت به کنترل رطوبت و دما و اعمال تهویه مناسب در گلخانه ها و واحدهای پرورش قارچ اقدام کنند.

براساس آمار از ابتدای سال زراعی تا ۱۴ تیرماه مجموع بارش کشور ۱۳۴.۶ میلی متر، مدت مشابه سال قبل ۲۲۵.۲ میلی متر و دوره بلندمدت ۲۲۵.۱ میلی متر است که این امر کاهش ۴۰.۲ درصدی بارش نسبت به سال قبل و ۴۰.۱ درصدی دوره نرمال را نشان می دهد.

براساس نقشه های هواشناسی، طی ۲ روز آینده در برخی نقاط آذربایجان غربی، شرقی، اردبیل، گیلان، غرب گلستان، مازندران افزایش ابر، رگبار پراکنده، رعد و برق و گاهی وزش باد رخ خواهد داد. جمعه در مازندران، غرب گلستان، برخی مناطق گیلان، شرق تهران، شمال سمنان، آدربایجان شرقی و اردبیل بارش ادامه خواهد داشت.

شنبه در دامنه های شمالی البرز واقع در مازندران، شرق تهران و شمال غرب سمنان و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، رگبار و رعد و برق و وزش باد خواهد بود، یکشنبه این شرایط در ارتفاعات البرز مرکزی ادامه خواهد داشت.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر