معرفی اپلیکیشن Financial Calculator

معرفی اپلیکیشن Financial Calculator

بدون تردید یکی از اهداف همه ما انسانها، موفقیت در عرصه های اقتصادی و کسب درآمد مطلوب برای گذران زندگی میباشد. دستیابی به این هدف بدون داشتن یک برنامه ریزی دقیق میسر نیست و به همین دلیل افرادی موفق به این امر میشوند که از برنامه ای بلند مدت پیروی نموده و آن را به خوبی مدیریت کنند. حال سوال اینجاست که چگونه میتوان چنین برنامه هوشمندانه ای را طرح ریزی کرد؟ اپلیکیشن "Financial Calculator" در این زمینه به شما کمک میکند پس جهت آشنایی با قابلیت های آن با ما همراه باشید تا به معرفی این برنامه اندرویدی بپردازیم. Financial Calculator

در اولین صفحه برنامه فوق با 4 گزینه روبرو خواهید شد که هرکدام عملیات جداگانه ای را انجام میدهند. اولین بخش از این اپلیکیشن اندرویدی  Goal Planner یا برنامه ریز هدف نام دارد که با ورود به آن باید اطلاعات زیر را جهت محاسبات وارد نمایید:

Present Value: ارزش فعلی سرمایه یا همان موجودی اولیه پول شما در این فیلد وارد میشود.

No. of Years Remain: تعداد سالهایی(بازه زمانی) که قصد برنامه ریزی برای آن دارید.

Rate of Return: همان نرخ بازگشت است که سود سرمایه گذاری های شما را مشخص میکند.

Inflation: از آنجا که نرخ تورم نیز در بازدهی سود پول تاثیر گذار میباشد، باید بر حسب درصد در این فیلد وارد گردد.

پس از اینکه موارد فوق را تکمیل کردید، کافی است بر روی دکمه Calculate اشاره نمایید تا "Financial Calculator" نتیجه را طبق موارد زیر به شما اعلام کند:

Future Value: ارزش آینده سرمایه را بعد از گذشت بازه زمانی تعیین شده نشان میدهد.

Monthly Investment: میزان سرمایه گذاری در هر ماه را نشان میدهد.

Lump sum Invensment: مقدار پولی که میتوانید به صورت یکجا برای رسیدن به سود محاسبه شده سرمایه گذاری کنید در این محل به نمایش درمی آید.

لمس دکمه Details، شما را به صفحه ای هدایت میکند که جزئیات این سرمایه گذاری را در جدولی نشان میدهد. خانه های این جدول عبارتند از Balance@Begin(مقدار پول در ابتدای ماه)، Investment(مقدار سرمایه لازم برای هر ماه)، Interest(سود) و Balance@End(میزان سرمایه در پایان ماه). مشاهده این جزئیات به کاربران کمک میکند تا درک بهتری نسبت به روند عملیات سرمایه گذاری پیشنهاد شده توسط اپلیکیشن فوق داشته باشند.

   Financial Calculator

دومین بخش این برنامه اندرویدی در خصوص برنامه ریزی جهت بازنشتگی میباشد که در نوع خود قابل توجه است. در این قسمت با فیلدهای جدید روبرو خواهید شد که شامل Age(سن کنونی شما)، Retirement Age(سن بازنشتگی)، Life Expectancy(تخمین اینکه تا چند سالگی زنده هستید!) و Monthly Expenses(هزینه های ماهانه) میشود. همچنین در این جا از فیلد Rate of Return دوبار استفاده شده است که یکی برای قبل از بازنشتگی(Before Retirement) و دیگری برای بعد از دوران بازنشتگی(After Retirement) میباشد.  مواردی که در این بخش محاسبه میگردند از این قرار است:

Years to Retire: تعداد سال های باقی مانده تا بازنشستگی

Yearly Expenses: مخارج سالیانه شما

Retirement Corpus: مجموع هزینه های بازنشستگی Monthly Investment: میزان سرمایه گذاری ماهیانه Financial Calculator

با استفاده از گزینه بعدی که در فهرست صفحه اصلی "Financial Calculator" و تحت عنوان SIP Calculator می بینید، میتوانید یک سرمایه گذاری اصولی را برای آینده خود برنامه ریزی کنید. اطلاعات لازم برای این بخش عبارتند از :

Monthly SIP Amount: مقدار سرمایه ای که میخواهید برای هر ماه درنظر بگیرید.

Tenure: بازه زمانی که قصد سرمایه گذاری در طول آن را دارید.

Yearly increase in monthly investment: افزایش سالیانه در سرمایه گذاری ماهانه بر حسب درصد میباشد.

Lump sum or Intial Investment: سرمایه اولیه برای شروع برنامه اقتصادی یا مقدار پولی که به صورت یکجا سرمایه گذاری میکنید.

پس از اینکه موارد فوق را به درستی تکمیل نمودید با اشاره بر روی دکمه محاسبه، جمع کل پولی که در این سال ها سرمایه گذاری میکنید(Investment Amount) و همچنین مقداری که در پایان برای شما باقی میماند(Maturity Value)، نشان داده میشوند. آخرین بخش از این اپلیکیشن اندرویدی با نام Loan Calculator، مربوط به محاسبه وام و سود بانکی میگردد که برای خیلی از افراد مفید خواهد بود. در بالای این صفحه چهار گزینه مشاهده میکنید که برای محاسبه EMI(مقدار قسط ماهیانه)، Tenure(زمان کل پرداخت وام)، Amt(مقدار وام) و Rate(سود یا بهره) به کار میروند. با انتخاب هریک از این گزینه ها، اطلاعاتی که برای محاسبات لازم است تغییر میکنند و درنهایت میزان کل پرداختی(Total Paid)، سود نهایی(Total Interest) و مقدار گزینه انتخابی  را به نمایش درمی آورند. در این صفحه، دکمه Details جای خود را به Schedule میدهد که با لمس آن ریز پرداخت های شما همراه با سود هر ماه و جمع پایانی برای هر سال در جدولی نشان داده میشوند. Financial Calculator

حال که با همه قسمت های "Financial Calculator" آشنا شدید، لازم است تا توضیحاتی درباره تنظیمات آن نیز بدهیم. مهمترین گزینه ای که در این بخش به چشم میخورد، جهت تغییر واحد پول به کار میرود(Currency Simbol) و جالب اینجاست که ریال هم در لیست آن وجود دارد. سایر گزینه ها برای تغییر مقادیر پیش فرض فیلدها در قسمت های 4 گانه این برنامه اندرویدی مورد استفاده قرار میگیرند. با وجود این همه قابلیت و امکانات متنوع میتوان گفت که اپلیکیشن فوق جهت طرح ریزی یک برنامه بلند مدت برای رسیدن به سود، مفید به نظر میرسد. البته فراموش نکنید که برای استفاده بهتر از "Financial Calculator" میبایست با یک سری اصطلاحات اقتصادی نیز آشنا باشید.

اینها را هم بخوانید