دریچه های تهویه و هواکش در نمای شیشه ای ساختمان

اجرای نمای شیشه ای ساختمان

برای اجرای نمای شیشه ای ساختمان دریچه های تهویه از موارد مهم محسوب می شود. پنجره ها و هواکش در نمای شیشه ای ساختمان عموماً باید جانمایی درستی داشته باشد. نیاز است که شیشه ها به شکل ثابت قرار بگیرد و تمامی این موارد باید به صورت مهندسی بررسی شود.

 

دریچه های تهویه و هواکش در نمای شیشه ای ساختمان

درون ساختمان ها تجهیزات مکانیکی بسیاری وجود دارد که نیاز به تهویه مناسب دارند، بنابراین دریچه های تهویه می بایست به صورتی در نمای شیشه ای ساختمان جانمایی شود که هوای تازه به شکل دقیق رد و بدل شود. دریچه های تهویه می توانند هوای خروجی که فیلتر شده اند را به سمت داخل هدایت نمایند. در این وضعیت شرایط مساعد نیز ایجاد می شود. ایجاد شرایط مساعد درون ساختمان از دسته موارد بسیار مهم بوده و نیاز به محاسبات مهندسی دارد. در صورتی که دریچه های تهویه در نمای شیشه ای به درستی جانمایی شود مصرف انرژی در سیستم های گرمایشی و یا تهویه به میزان حداقل می رسد. خوشبختانه در نمای شیشه ای ساختمان استفاده از سیستم های کرتین وال به صورتی است که با انواع سیستم های تهویه بسیار سازگار است. این روند در عین کارآمد بودن سبب می شود که دیدگاه های معماری به طور دقیق حفظ شده و هیچ نوع قانون شکنی صورت نگیرد.

 

می دانیم شیشه ها در نمای شیشه ای اغلب در وضعیت ثابت قرار می گیرند. این گزینه به این معنی است که دسترسی به بخش بیرونی ساختمان به جز از طریق درب ها فراهم نمی شود. در این بین می توان سیاستی اندیشید تا بر روی نمای شیشه ای اصلی ساختمان یک نوع پنجره طراحی شود و روند بازشو صورت بگیرد. استفاده از پنجره ترمال بریک بر روی نمای شیشه ای اصلی ساختمان باید به صورتی باشد که در عملکرد کلی آن ایرادی دیده نشود و از زیبایی نمای کلی نیز کاسته نشود.

 

 

نگهداری و تعمیر نمای کرتین وال ساختمان

نگهداری نمای شیشه ای ساختمان یکی از موضوعاتی که مهندسان در مورد آن بارها و بارها به پژوهش پرداخته اند و نظریه های مختلفی تا به امروز در این زمینه دیده می شود. استفاده از نمای شیشه ای اصلی ساختمان به صورت کرتین وال نیاز به نگهداری دارد. در واقع در این سیستم ها در صورتی که درزگیرها به شکل درستی طراحی و نصب نشود نمای کرتین وال می تواند تا 15 سال کیفیت خود را حفظ نماید. جدا کردن و همینطور جایگزینی درزگیرها نیاز به آماده سازی دقیق بر روی سطح کار و جزییات دارد. عموماً چهارچوب های آلومینیومی رنگ زده می شود و به شکل قطب های مثبت در خواهد آمد. در برخی از کارخانه ها از روکش های مخصوص استفاده می شود تا میزان استحکام آلومینیوم ها افزایش یابد. در نظر داشته باشید که این کار سبب می شود که ساختمان بتواند در برابر عوامل تخریب کننده محیط مقاومت بیشتری داشته باشد. نمای شیشه ای ساختمان نیاز به تمیز کاری های دوره ای دارد. ماندگاری و دوام نمای شیشه ای ساختمان به طور کلی با پوشش اولیه اصلی که استفاده می شود تعیین خواهد شد. آندیزه شدن مجدد آلومینیوم عموماً در محل نصب اولیه امکان پذیر نخواهد بود. اما یک سری پوشش های محافظ شفاف خاص وجود دارد که سبب می شود شکل ظاهری خاصی ایجاد شده و دوام نمای شیشه ای ساختمان افزایش یابد.

 

درزگیرهای شیشه ای روباز و همینطور واشرها سبب می شود که میزان نفوذ آب کاهش یابد. نمای شیشه ای ساختمان باید به شکلی طراحی شود که از خیس شدن بیش از حد آن نیز جلوگیری شود.

ایزولاسیون سبب می شود که زیبایی نمای شیشه ای بیرونی ساختمان بیشتر شود. از طرفی میزان دید نمای شیشه ای ساختمان نیز بیشتر شده و ضریب مقاومت در آن افزایش می یابد . ایزولاسیون سبب می شود که آب بندی و هوابندی در وضعیت نرمال تری پیش برود. پروفیل های آلومینیومی که در نمای شیشه ای بیرونی ساختمان استفاده می شود باید در برابر تنش های موجود جوابگو باشند. یک نظریه در خصوص نمای شیشه ای ساختمان وجود دارد، به این صورت که برخی از مهندسان معتقد هستند که نمای شیشه ای ساختمان نیاز به زیرسازی های آهنی دارد. این تصور اشتباه است و جدیدترین پژوهش هایی که در زمینه نمای شیشه ای بیرونی ساختمان صورت گرفته مشخص می سازد که نمای شیشه ای ساختمان نیازی به زیرسازی ندارد. در نظر داشته باشید که عموماً مشبک بودن این سیستم ها می تواند یک انتخاب بسیار هوشمندانه باشد. تنوع رنگی در این مجموعه نیز از هر نظر بسیار مهم است و می تواند زیبایی ساختمان را چند برابر نماید.

 

برای هر گونه سوال درباره اجرای نمای ساختمان می توانید با  شماره های 02122683049 | 02122683487 | 02122683301 | 02122390670 شرکت مهرسان نوین تماس بگیرید.

 

 

/پایان رپرتاژ آگهی این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و اپریویو مسئول تایید صحت آن نیست

 

اینها را هم بخوانید