تماشا کنید: عدم نیاز به شارژ مجدد گوشی

تماشا کنید: عدم نیاز به شارژ مجدد گوشی

اخباری مبنی بر وجود سیستمی که انرژی خروجی از گوشی شما را به انرژی DC قابل استفاده تبدیل می کند بیان شد، اما درباره صحت و اعتبار این خبر و اینکه آیا واقعا در عمل چنین چیزی امکان پذیر است یا خیر چیزی گفته نشد. wattup-640x328ما می توانیم شما را از بابت وجود این تکنولوژی مطمئن سازیم. فناوری دریافت انرژی RF به یقین وجود دارد، اما چگونگی کاربرد و پیاده سازی این تکنولوژی بین یک ابتکار انقلابی و رویایی دست نیافتنی تمایز ایجاد می کند.

هدف از این محصول جدید که به WattUp شهره است، دریافت انرژی RF و تبدیل آن به نیروی DC قابل استفاده می باشد، البته گوشی شما تنها منبع تامین انرژی نیست، بلکه لازم است واحدی برای انتشار انرژی RF راه اندازی نمایید و گوشی شما با کیس مناسبی که برای آن تعبیه شده، آن بسته از انرژی تولید شده را جهت شارژ استفاده کند. energous-wattup-640x426

در ویدئو ارائه شده می توانید پیش نمایشی از چگونگی انجام کار را در واقعیت مشاهده کنید، در آن نحوه شارژ گوشی به صورت بی سیم، بدون استفاده از پد شارژ نشان داده شده و در ادامه به بیان جزئیاتی از آن خواهیم پرداخت. WattUp از تکنولوژی بسته ای برای هدایت انرژی به سوی گیرنده بهره می گیرد و از دقت فراوانی برخوردار است، شکل و محتوای امواج را برای هدایت به سمت مکان مشخصی در محیط سه بعدی تنظیم می کند، سپس انرژی دریافت شده توسط گیرنده با کمک ASIC ها، سیگنال های RF را به DC تبدیل می نمایند و از این طریق شارژ انجام می گیرد. لزوم داشتن یک کیس برای انجام عملیات شارژ ایده آل به نظر نمی رسد، ولی شرکت در حال حاضر بر روی آن کار می کند. هدف آنها جایگذاری این سیستم درون تبلت ها، گوشی ها و ساعت های هوشمند به عنوان یک استاندارد پیش فرض است و بنا به ادعای آنها، در حال مذاکره با برخی از OEMهای بزرگ برای تحقق این کار می باشند.

شایان ذکر است که این رویکرد دوجانبه است، چرا که آنها در حال تحقیق و جستجو بر روی تیغه های باریکی هستند که می تواند درون تلویزیون ها، درب یخچال ها و یا هر جای دیگری جاسازی شوند. بدین ترتیب در آینده کابل ها و پدهای شارژ بی سیم در منازل و ادارات به تاریخ می پیوندند.

rf-panel-640x352 اگر از بابت مضراتی که این تکنولوژی بر روی سلامتی شما می گذارد نگران هستید، WattUp اعلام کرد که خطر این تکنولوژی از حمل تلفن همراه در طول روز، در جیبی که روی قفسه سینه قرار دارد، کمتر می باشد. متاسفانه ورود این تکنولوژی به بازار نیازمند زمان است، حداقل یک سال و نیم دیگر و شاید هم بیشتر باید صبر کنیم، زیرا باید OEM آن را به روش خوبی پیاده سازی کرده و در گوشی ها جایگذاری نماید. در هر صورت، برای چنین تکنولوژی نباید صحبت از معایب به میان آورد، باید صبر پیشه کرد و دید چه چیزی قرار است اتفاق بیفتد. http://phandroid.com برگرفته از

اینها را هم بخوانید