تماشا کنید: 5 تکنولوژی برتر با میزبانی اسمارت فون ها

تماشا کنید: 5 تکنولوژی برتر با میزبانی اسمارت فون ها

دنیای اسمارت فون ها همواره در حال پیشرفت است و هر روزه شاهد روی کار آمدن یک قابلیت جدید در این عرصه هستیم، ممکن است قابلیت اسکن اثر انگشت و یا پیگیری ضربان قلب ویژگی های جالبی باشند، اما احتمال دارد که این ویژگی ها برخی افراد را به وجد نیاورده باشند. در این مطلب چند مورد از تکنولوژی های آینده که قدرت ایجاد انقلابی در دنیای اسمارت فون ها را دارند مورد بررسی قرار داده ایم.

blog_16577_1

1. قابلیت اسکن شبکیه چشم

Fujitsu به توسعه یک تکنولوژی پرداخته که توسط آن قادر به اسکن عنبیه چشم خود می باشید، این ویژگی به شما کمک می کند تا بتوانید قفل اسمارت فون خود را باز کرده و یا پرداخت های خود را از طریق آن انجام دهید. به ادعای Fujitsu این تکنولوژی از دقت بالاتری نسبت به ریدرهای اثر انگشت برخوردار است، از طرفی تولید مجدد و جعل کردن اسکن شبکیه چشم در مقایسه با اثر انگشت کار دشوارتر و پیچیده تری می باشد، اما آیا چنین تکنولوژی پیشرفته ای به اندازه کافی جالب و هیجان انگیز نیز می باشد؟

وارد کردن رمزهای عبور یکی از محدودیت هایی است که کاربران با آن مواجه اند و مایلند تا از دست این رمزها رهایی یابند، از این رو هر نوع تکنولوژی که با هدف تسهیل استفاده از اسمارت فون روی کار بیاید ارزش سرمایه گذاری دارد. مبنی بر گزارشات، اسمارت فون Arrows NX F-04G قادر به تشخیص افراد در کمتر از یک ثانیه است و این کار با کمک تکنولوژی Iris Passport شرکت Fujitsu صورت می پذیرد. به لطف این تکنولوژی ها وداع ما با رمزهای عبور نزدیک است.

2.  رهایی از حافظه های داخلی

Nextbit Robin اسمارت فونی است که به مسئاله حافظه و محدودیت های آن پرداخته، گوشی Kickstarter-funded این شرکت از تکنولوژی کلود برای دخیره سازی و انتقال تصویر، آهنگ، پرونده و حتی اپلیکیشن در یک فضای ذخیره سازی کلود 100 گیگابایتی که به کاربران خود ارائه می دهد، استفاده می کند.

blog_16577_2

این انتقال با کمک اتصال آنلاین از نوع 3G/4G و یا وای فای صورت می پذیرد. گوشی مذکور دارای حافظه داخلی 32 گیگابایتی نیز هست، اما بکاپ خودکار در کلود انجام می شود. حافظه داخلی برای سیستم عامل نیتیو و برخی از کامپوننت های حیاتی گوشی مورد نیاز خواهد بود، اما تمام داده ها در خارج از گوشی نگهداری می شود و دسترسی به این اطلاعات از طریق گوشی ها و یا دستگاه های دیگر را برای کاربران میسر می سازد، به لطف این تکنولوژی با مشکل کمبود فضای ذخیره سازی خداحافظی می کنید.

3. جی پی اسی که از دقتی 100 برابر بیشتر از جی پی اس های کنونی برخوردار است

سرویس های مبتنی بر موقعیت بسیار کاربردی اند اما میزان دقت آنها هنوز هم قابل قبول نیست. گروهی از مهندسان دانشگاه تگزاس نوعی سیستم جی پی اس دقیقی را ساخته اند اندازه گیری را با دقت نزدیک به سانتیمتر انجام می دهد.

به منظور دستیابی به چنین میزان دقتی سیستم از گیرنده های کوچک و ارزان قیمتی استفاده می کند که قابلیت نصب بر روی اسمارت فون ها را دارند، این گیرنده ها در هنگام ارتباط با ماهواره ها از دقت بالایی در عملکرد خود برخوردارند و ادعا شده که میزان دقت با استفاده از سیستم مذکور 100 برابر بیشتر از گذشته گردیده است.

علاوه بر این سیستم های جی پی اس پیشرفته عملیات پیدا کردن چیزی را که می خواهید تسهیل بخشیده اند و یک محیط سه بعدی شبیه سازی شده را در اختیار شما قرار می دهند. چنین سیستمی پیامدهای مفیدی برای تکنولوژی واقعیت مجازی دارد که در ویدئوی دموی زیر قادر به مشاهده آن می باشید:

4. تبدیل هر نوع سطحی به صفحه لمسی

Lenovo در سال گذشته به معرفی یک نمونه اولیه از اسمارت فونی پرداخت که با کمک لیزر یکپارچه قادر به تبدیل هر نوع سطح صافی به صفحه لمسی می باشد.

این تکنولوژی در یک اسمارت فون به نام Smart Cast جای گرفته و علاوه بر اینکه امکان نمایش تصاویر و ویدئوها بر روی دیوار را به شما می دهد، شما را قادر به تبدیل هر نوع سطح صاف مانند کیبورد، آلت های موسیقی و ... به صفحات لمسی نیز می کند.

5. حقیقت افزوده

تمامی ما نمونه هایی از حقیقت افزوده را در اندروید مشاهده کرده ایم. یکی از این نمونه ها نرم افزار AR effects camera شرکت سونی است.

در وضعیت کنونی تکنولوژی حقیقت افزوده از دوربین گوشی های اندروید به منظور مشاهده محیط اطراف استفاده می کند و داده های دیجیتال افرونه را نیز به آن می افزاید. برای مثال شما قادر به افزودن افکت های خاصی مانند انفجار یا آتش سوزی به محیطی که در حال حاضر در آن قرار دارید می باشید.

blog_16577_3

آینده روشنی در انتظار تکنولوژی حقیقت افزوده قرار دارد و به نظر می رسد که تکنولوژی حقیقت افزوده گستره ای عظیم از اپلیکیشن های کاربردی را در بر بگیرد، البته نه به قدرت و کیفیت چیزی که مایکروسافت در ذهن مجسم کرده و در ویدئوی زیر که به نحوه تماشای بازی فوتبال در آینده ارتبط دارد، به تصویر کشیده است.

به نظر می رسد که تکنولوژی حقیقت افزوده گستره ای عظیم از اپلیکیشن های کاربردی را در بر بگیرد. شما منتظر چه ویژگی هایی در نسل آینده اسمارت فون ها هستید؟ در بخش دیدگاه ها انتظارات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

https://www.androidpit.com برگرفته از

اینها را هم بخوانید