اپلیکیشن های پیام رسان

معرفی مسنجرهای پرطرفدار موبایل آبان 97

با هر رده سنی می توانید شما هم یکی از طرفداران نرم افزار پیام رسان وایر مسنجر باشید. این پیام رسان آن قدر کاربردی هست که بتواند به یکی از پر استفاده ترین اپلیکیشن ها در تلفن همراه شما تبدیل گردد. همچنین با آپدیت برنامه کاربردی وایر مسنجر، قابلیت های تازه ای نیز به آن اضافه گردیده است که تمام این قابلیت ها یک هدف مشترک را دنبال می کنند و آن هم چیزی نیست به جز حفظ هر چه بیشتر رضایت مشتری در جهت باقی ماندن در کورس رقابتی ایجاد شده در بین پیام رسان های مختلف موجود.

 

وایر مسنجر نیز همانند بسیاری از هم خانواده های خودش امکانات پایه برای یک پیام رسان را فراهم می کند. امکاناتی از قبیل ایجاد امکانات ارتباطی برای تبادل پیام های متنی و تماس های صوتی و تصویری. اما رقبای اصلی وایر مسنجر قابلیتی را به همراه خود دارند که به شدت کاربردی است و به دلیل استفاده زیاد از آن، بیشتر پیام رسان ها آن را به عنوان یک قابلیت پایه شناسایی می کنند. قابلیتی برای ارسال فایل ها با فرمت های مختلف. با وجود اختلاف بین بسیاری از پیام رسان ها مبنی بر این که این قابلیت برای یک پیام رسان ضروری می باشد یا نه، وایر مسنجر در این زمینه هم ترجیه داده است کاربران خودش را اولویت قرار داده و این ویژگی را برای آن ها پیاده سازی نماید.

 

 

اگر برای شما هم مثل اکثر استفاده کنندگان نرم افزارهای پیام رسان، سرعت ارسال و دریافت پیام ها بسیار اهمیت دارد، ویچت یکی از بهترین نرم افزارها برای ارائه سرعتی باور نکردنی می باشد. شما می توانید با دریافت و دانلود ویچت علاوه بر سرعت بالا، امکانات زیاد دیگری را نیز تجربه کنید. ویچت بر خلاف بسیاری از پیش بینی های انجام شده توسط متخصصین این حوزه، خیلی سریع در کشور خودمان به محبوبیت رسید. اکثر کاربران این شبکه اجتماعی و پیام رسان را افراد نوجوان و جوان تشکیل می دادند که البته در بسیاری از نرم افزارهای مربوط به همین موضوع شرایط مشابهی حکم فرما است.

 

ویچت به دلیل راحتی محیط کاربری و پشتیبانی از استیکرها و شکلک های جذاب در سراسر دنیا کاربران فعالی به دست آورده است. طبق آخرین اعلام رسمی این شرکت کاربران فعال ویچت به 300 میلیون نفر می رسند که تعداد قابل توجهی است. با وجود صحبت ها و خبرهای بسیار زیادی که در مورد امنیت این پیام رسان به گوش می رسید، هیچ سندی با قاطعیت امنیت این پیام رسان را به طور کامل رد نکرد و ویچت بدون هیچ گونه پرونده امنیتی به کار خود ادامه داد.

 

 

در میان اپلیکیشن های پیام رسان های مختلف وقتی امنیت و سرعت به یک حد متعادل رسید، شرکت های سازنده این اپلیکیشن ها به دنبال افزودن قابلیت های کاربردی جدیدتری بودند. با این حال و با گذشت زمانی به نسبت طولانی در آخرین نسخه برنامه کاربردی ویسپی خبری از افزوده شدن قابلیت های جدید نسبت به سایر پیام رسان ها نبود. اما این کار سازندگان و تولید کنندگان اپلیکیشن ویسپی چه دلیلی می توانست داشته باشد؟ دلیل این موضوع خیلی زود مشخص شد. طراحان ویسپی این بار تصمیم گرفته بودند تمام تمرکز خود را بر روی محیط گرافیکی این برنامه قرار دهند.

 

اپلیکیشن پیام رسان ویسپی در همان نگاه اول به حدی زیبا و منحصر به فرد طراحی شده است که می توان گفت، طراحی این محیط کاربری به طور حتم زمان زیادی برده است. اما دلیل این کار سازندگان ویسپی کاملا مشخص است. چرا که بیشتر کاربران شبکه های اجتماعی و پیام رسان های مختلف علاوه بر امکانات و نیازمندی های خودشان، به محیط گرافیکی توجه ویژه ای دارند و شاید این امر را به زبان نیاورند ولی با کمی دقت و پیگیری رفتار این کاربران در آخر به همین نتیجه خواهیم رسید.

 

 

شاید کمی خاطره انگیز به نظر برسد، لوگو سبز رنگ و محیطی کاملا ساده که ما را به زمانی نه چندان دور خواهد برد. همان زمانی که پیام رسانی به نام لاین همه افراد را درگیر خودش کرده بود. میزان دانلود اپلیکیشن لاین به حدی بالا بود که در تمامی مارکت های مختلف تلفن های همراه و بعضا سایت های ارائه دهنده نرم افزارهای کامپیوتری، لاین در صدر تمامی اپلیکیشن ها قرار داشت. اما اگر بخواهیم کمی منصفانه تر به این موضوع نگاه کنیم لاین هنوز هم با وجود کاهش چشمگیر کاربرانش، یکی از بهترین پیام رسان های دنیاست.

 

لاین خیلی دیر به اهداف خود دست یافت و خیلی زود جا را برای رقبای خود باز کرد. اپلیکیشنی که در آخرین به روزرسانی هایش تمامی زور خود را زد تا کاربرانش را راضی نگه دارد که البته در این امر نیز موفق بود ولی باید اشاره کرد که رقبای لاین خیلی بهتر عمل کردند. در کشور خودمان پروسه انتقال کاربران از لاین به پیام رسان جدیدی به نام تلگرام خیلی زمان بر نبود با این حال خیلی از طرفداران این اپلیکیشن پر کاربرد به آن وفادار ماندند و سعی کردند از همین پیام رسان برای انجام ارتباطات شخصی خود بهره ببرند.

 

بیشتر استفاده کنندگان از شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ارتباطی، این برنامه ها و نرم افزارها را برای ارتباط با آشنایان و دوستان خودشان در سراسر دنیا دنبال می کنند. ارتباطی مفید و موثر که در کمترین زمان ممکن امکان پذیر است. اما بسیاری از افراد علاوه بر دوستان و آشنایان خودشان علاقه مند هستند با افراد جدیدی نیز آشنا شوند. به نوعی می توان گفت که نام شبکه های اجتماعی و پیام رسان به همین علت برای این نرم افزارها انتخاب شده است. چرا که در جامعه نیز بسیاری از افراد علاوه بر دوستان خودشان، بسیار راغبند با افراد دیگری آشنا شوند.

 

نرم افزار پیام رسان بیتاک با ایجاد چنین قابلیت جذابی کار را برای آن دسته از افراد علاقه مند به دوستی های بیشتر، آسان تر کرد. که کاملا قابل پیش بینی بود بیتاک با این قابلیت مفید بتواند طرفداران زیادی به سمت خود جذب کند. قابلیت نشان دادن افراد نزدیک به خودتان که می توانید با آن ها ارتباط برقرار کنید. البته این ارتباط فقط برای افراد نزدیک نیست و می توان دامنه جست و جو و کشف کاربران جدید را در آن گسترده تر کرد. بیتاک بی حاشیه ترین پیام رسان تا به امروز بوده است و با این که هیچ گاه خود را در صدر اخبار قرار نداده، توانسته است کاربران بسیار زیادی از سرتاسر دنیا به دست آورد.

  /پایان رپورتاژ آگهی این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و اپریویو مسئول تایید صحت آن نیست.  

 

اینها را هم بخوانید