
آیا پیدا کردنِ اینترنتی دوست خوب است یا بد؟
درک خوب و بد بودن هر موضوعی در افراد مختلف، متفاوت است و این در مورد تمام مردم جهان صدق میکند. اما با این حال، اگر قصد دارید تا دوستیهای اینترنتی داشته باشید، باید به جوانب مثبت و منفی این موضوع دقت کنید و بعد در مورد انجام آن تصمیم بگیرید.
این روزها به واسطه وجود اپلیکیشنهای مختلف و همچنین شبکههای اجتماعی، پیدا کردن دوست به شکل اینترنتی به آسانی آب خوردن شده است. مطمئنا، در این روش سختی دوستیابی سنتی را ندارید و میتوانید در زمان هم صرفهجویی کنید. یکی از ابزارهای محبوب آنلاین شبکههای اجتماعی هستند، که ملاقات با افراد جدید را بسیار آسان کردهاند!
اما آیا این روش پیدا کردن دوست را میتوان خوب یا بد تلقی کرد؟ اینترنت یک وسیله ارتباطی مؤثر است و مکاتبات آسان را تسهیل میکند. بدون شک تأثیر مثبت زیادی بر سبک ارتباطی ما گذاشته است، اما موارد سوء استفاده از فناوری اینترنت نیز وجود داشته است. بنابراین نباید کسی را با عجله به لیست دوستان خود اضافه کنید و به جای این کار، حتما باید در مورد همه چیز فکر کنید. در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید تا درباره خوب و بد بودن دوستهای اینترنتی بدانید.
مروری بر کلیت دوستیهای اینترنتی
پیامرسانهای آنلاین، شبکههای اجتماعی، چتهای صوتی و تصویری همگی در بین مردم، بهویژه نوجوانان، بسیار محبوب هستند. هر یک از ما، حداقل یک حساب کاربری در یکی از شبکههای اجتماعی داریم. بسیاری از این شبکهها برای برقراری ارتباط استفاده میکنند و حتی برخی، در این شبکهها به دنبال دوستان قدیمی خود میگردند. اما قبل از اینکه برای درخواست دوستی از شخص یا پذیرش درخواست دوستی کلیک کنید، باید مزایا و معایب ارائه شده در زیر را بررسی کنید.
به گفته ARABIA app، اینکه به دوستیهای اینترنتی برچسب خوب و بد بزنیم، کاملا بستگی به شما و نوع استفاده شما از این ابزارها و شبکههای اجتماعی دارد. مطمئنا، اگر به دنبال دوست واقعی حتی برای روزهای سخت هستید، فکر کردن به دوستی اینترنتی در این مواقع خیلی درست نیست. اما اگر فقط میخواهید تا در زمان فراغت خود با شخصی دوست باشید و حتی نظرات و عقاید خود را به اشتراک بگذارید، میتوانید به دوستیهای اینترنتی ادامه دهید.
معایب پیدا کردن دوست به صورت آنلاین

- در حالت ایدهآل نباید از افرادی که در دنیای آنلاین با آنها دوست شدید، انتظار "دوستیِ عمیق" داشته باشید. معمولا، افرادی که به صورت آنلاین دوست پیدا میکنند، تنها به دنبال پر کردن اوقات فراغت خود هستند.
- چه تضمینی وجود دارد که فردی که با او آشنا شدید همان ایدئولوژیها و باورهای شما را در زندگی خود داشته باشد؟ از طریق آشناییهای اینترنتی نمیتوانید اطلاعات کاملی درباره این موارد بهدست آورید.
- باید مراقبت باشید که انگیزه بسیاری برای دوستی آنلاین، انگیزههای سالم و درستی نیست. به همین خاطر باید در انتخابهای خود بسیار دقت کنید تا آن افراد، در آینده برای شما دردسرساز نشوند.
- بسیاری از افراد در شبکههای اجتماعی، از اطلاعات شخصی شما برای انگیزههای مخرب سوء استفاده میکنند. بنابراین، باز هم باید جانب احتیاط را داشته باشید.
مزایای پیدا کردن دوست به صورت آنلاین
- در بسیاری از مواقع، برخی دوستیهای طولانی و صمیمی را میتوان در فضای آنلاین رقم زد. مطمئناً میتوانید با افرادی که در دنیای آنلاین پیدا کردید، تا آخر عمر دوست باشید.
- در صورتی که دور از خانه و در کشور و یا شهری دیگر زندگی میکنید، دوستان آنلاین میتوانند به عنوان پشتیبان شما عمل کنند. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا بر حس تنهایی و غریب غلبه کنید.
- میتوانید از دوستیهای آنلاین، درسهای بسیاری بیاموزید. شما با آن شخص تعامل خواهید داشت و ممکن است با چیزهای جدیدی آشنا شوید.
برای داشتن تجربه خوب در دوستیهای اینترنتی، به نکات زیر حتما توجه کنید:
نکات مهم در دوستیهای اینترنتی

هنگام شروع مکالمه با هر فرد جدیدی، در روزهای اول زیاد درباره خودتان صحبت نکنید. این زمان را برای درک شخص صرف کنید و اگر متوجه شدید که میتوان به او به عنوان یک دوست اعتماد کرد و نقاط مشترک بسیاری دارید، میتوانید افکار خود را با او در میان بگذارید. همچنین نباید اطلاعات تماس خود مانند آدرس و شماره موبایل را برای شخصی که با او چت میکنید فاش کنید. هنگام چت کردن با یک شخص از طریق شبکههای اجتماعی، مطمئن شوید که آن شخص به اطلاعات و عکسهای شخصی شما دسترسی ندارد. وقتی از دوستی با آن شخص مطمئن شدید، میتوانید بیشتر به او اعتماد کنید.
در پایان لازم به ذکر است که روابط آنلاین فاقد جنبه عاطفی در دوستیهای واقعی هستند. هر فردی تعریف خاص خود را از «دوست» دارد. اگر فقط به دنبال اشتراک گذاری افکار و افزایش لیست مخاطبین خود هستید، دوستیهای اینترنتی میتوانند گزینهی خوبی باشند، اما از یک غریبه در دنیای آنلاین، انتظار دوستی مادامالعمر نداشته باشید.
/پایان رپرتاژ اگهی
این مطلب صرفاً جنبه تبلیغاتی داشته و اپریویو مسئول تایید صحت آن نیست