شبیهساز اندروید و همه چیز در مورد آن
اگر میخواهید یک نسخه از برنامههای اندرویدی را روی سیستمعامل خود داشته باشید، میتوانید از نرم افزارهای شبیهساز استفاده کنید. امروزه نرم افزارهای بسیارزیادی در قالب شبیهساز فعالیت دارند که شما نیز میتوانید برای رفع نیازهای خود دراین زمینه از آنها استفاده کنید.
دراین مطلب سعی میکنیم شما را با مفهوم شبیه ساز اندروید بیشتر آشنا کنیم. هم چنین چند نمونه از معروفترین نرم افزارهای شبیهساز اندروید را با هم مرور میکنیم. با ما همراه باشید تا بتوانید اطلاعات بیشتری را دراین زمینه کسب کنید.
شبیهساز اندروید چیست؟
شبیهساز اندروید به تمامی اپلیکیشنهایی گفته میشود که میتواند با تکیه بر تمامی منابع سختافزاری، سیستمعامل اندروید را اجرا کند. یعنی شما میتوانید یک نمونه از شبیهساز اندروید را روی سیستم ویندوز و یا هرسیستم مشابه دیگری نصب کنید و از امکانات اندرویدی نیز استفاده نمایید.
البته باید بدانید سرعت استفاده از امکانات اندرویدی در سیستم ویندوز کمی کندتر خواهد بود. زیرا شبیهساز اندروید برای استفاده از منابع سختافزاری، کدهای سیستم را بهکلی تغییر میدهد و همین موضوع نیز تاثیرات سوئی را روی سرعت سیستمعامل خواهد داشت.
چه کسانی از شبیهساز اندروید استفاده میکنند؟
برنامه شبیهساز اندروید بیشتر مورد استفاده سه گروه قرارمیگیرد. دسته اول گیمرهای بازیهای اندرویدی هستند که میخواهند بازیهای خود را راحتتر روی کامپیوتر به اجرا درآورند. دقت کنید استفاده گیمرها از شبیهساز اندروید سبب میشود تا هنگام بازی کردن نگران تمام شدن شارژ باتری موبایل خود نباشند. همچنین از بقیه امکانات کامپیوتر مانند کیبورد و ماوس نیز استفاده کنند. این موضوع در بازیهای چندنفره اهمیت بیشتری پیدا میکند.
گروه دومی که از شبیهساز اندروید استفاده میکنند، برنامهنویسان این حوزه هستند. برنامهنویسان اندروید قبل از اینکه برنامههای خود را منتشر کنند، ابتدا روی کامپیوتر تست میکنند تا از عملکرد آن اطمینان حاصل کنند. برای این کار به یک شبیهساز اندروید نیاز دارند.
گروه سوم نیز آن دسته از افرادی هستند که میخواهند برای بالارفتن بهرهوری کارخود نرمافزارهای مختلف را روی کامپیوتر نیز دراختیار داشته باشند. البته توجه کنید اگر شما به کرومبوک دسترسی دارید، میتوانید به بسیاری از این اپها در این نرمافزار دسترسی پیدا کنید.
شبیهسازهای اندروید چه کاربردی دارند؟
شما میتوانید از شبیهساز اندروید برای مقاصد متفاوتی استفاده کنید. در ادامه برخی از این کاربردها را با هم بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا بتوانید بیشتر در این باره اطلاعات کسب کنید.
کمک به عیبیابی اپهای ساخته شده
یکی از مهمترین کاربردهای شبیهساز اندروید، تست اپهای ساخته شده است. برنامهنویسان بیشتر از این گزینه برای تست اپهای خود استفاده میکنند. آنها با کمک شبیهساز اندروید تمامی اپلیکیشنهای خود را به دقت بررسی کرده و عیوب آنها را پیدا میکنند. این موضوع میتواند تاثیرات بسیار خوبی روی صرفهجویی در هزینه و زمان داشته باشد.
آشنایی با سیستمعامل اندروید
اگر شما میخواهید اطلاعات بیشتری درمورد سیستمعامل اندروید داشته باشید و کار کردن با این سیستم را یاد بگیرید، میتوانید از شبیهساز اندروید استفاده کنید. این ویژگی بیشتر مناسب افرادی است که موبایل اندرویدی ندارند، اما میخواهند با این سیستمعامل آشنایی داشته باشند.
نصب اپلیکیشنهای اندروید روی سیستم
شما میتوانید با استفاده از شبیهساز اندروید، اپهای اندرویدی را روی سیستم خود به اجرا درآورید و از آنها استفاده کنید. دقت کنید با کمک شبیهساز اندروید دیگر نیازی به سیستمعامل اندروید ندارید و تنها میتوانید با کمک شبیهساز، از اپهای اندرویدی استفاده کنید.
نصب بازیهای اندرویدی روی سیستم
اگر میخواهید تمامی بازیهای اندرویدی را روی سیستم خود داشته باشید، میتوانید از شبیهساز اندروید استفاده کنید. دقت کنید با کمک شبیهساز اندروید میتوانید تمامی بازیهایی که قابلیت نصب روی سیستمعامل اندروید را دارند، روی کامپیوتر خود نیز نصب کنید.
پس اگر موبایل اندرویدی ندارید و میخواهید از بازیهای اندرویدی بهره ببرید، بهترین راه استفاده از شبیهساز اندروید است.
معرفی مشهورترین شبیهسازهای اندروید
شبیهسازهای اندروید موجود در بازار انواع بسیارمختلفی دارند و همین موضوع نیز انتخاب را برای شما سختتر میکند. اگر به دنبال یک شبیهساز خوب برای سیستم خود هستید، بهتراست ابتدا اطلاعات کافی درباره انواع شبیهسازهای مشهور کسب کنید و درنهایت انتخاب کنید. در ادامه بیشتر درباره انواع شبیهسازها صحبت میکنیم. با ما همراه باشید.
شبیهساز اندروید Bluestacks
اگر به دنبال یک شبیهساز اندروید رایگان هستید، نمیتوانیم نامی از Bluestacks نبریم. از این شبیهساز به عنوان قدرتمندترین شبیهسازهای موجود میتوان یاد کرد که با کمک آن میتوانید تمامی اپلیکیشنهای اندروید را روی سیستم کامپیوتری خود به اجرا درآورید.
ازمهمترین ویژگیهای این شبیه ساز میتوان بروزرسانی منظم آن اشاره کرد. این شبیهساز به دلیل رفع باگهای احتمالی بهصورت مرتب بروزرسانی میشود. پس میتوانید با خیال راحت از آن استفاده کنید.
همچنین این شبیهساز به شما اجازه میدهد تا بتوانید به صورت همزمان چندین برنامه را با هم در سیستم اجرا کنید. همچنین Bluestacks امکاناتی را دراختیار کاربر قرارمیدهد که سبب میشود بتوانید بهراحتی از آن استفاده کنید.
البته استفاده از این شبیهساز محدودیتهایی را نیز دارد، برای مثال لازم است برای استفاده از آن، سیستم سختافزاری قدرتمندی را در اختیار داشته باشید.
شبیهساز اندروید Andy
این شبیهساز نیز جز قویترین شبیهسازهای موجود محسوب میشود که طرفداران بسیار زیادی دارد. اگر به دنبال یک شبیهساز رایگان هستید، استفاده از شبیهساز اندی به شما توصیه میشود.
از ویژگیهای بارز این شبیهساز میتوان به سازگاری آن با سیستمعامل ویندوز و مک اشاره کرد. همچنین اندی حجم بسیار پایینی دارد و به همین دلیل نیز میتواند برنامهها را با بالاترین سرعت ممکن بارگذاری کند. همین ویژگی کاربران زیادی را به سمت استفاده از این شبیهساز سوق میدهد.
شبیهساز Archon
از انواع شبیهسازهای رایگان محسوب می شود که شرایط خاصی برای استفاده از آن وجود دارد. توجه داشته باشید این شبیهساز یک افزونه برای کروم دارد که به شما این امکان را میدهد اپهای اندرویدی را روی آن نصب کنید.
در ابتدا شاید کارکردن با این شبیهساز بسیار دشوار باشد و اما با کمی تمرین دراین حوزه میتوانید بهخوبی به آن مسلط شوید. این شبیهساز را میتوانید برای انواع سیستمعاملهای مک، ویندوز و مکاواس استفاده کنید.
البته باید بدانید این شبیهساز قدرت لازم برای اجرای اپهای سنگین را ندارد. پس اگر میخواهید اپلیکیشنهای سنگین اندرویدی را در سیستم خود به اجرا درآورید، این شبیه ساز مناسب شما نخواهد بود.
شبیهساز Droid4X
اگر بهدنبال شبیهساز رایگان برای سیستمعامل مک و ویندوز هستید، Droid4X انتخاب خوبی است. Droid4X در بین شبیهسازهای اندرویدی از جایگاه ویژهای برخوردار است، زیرا از افزونههای زیادی پشتیبانی میکند.
شبیهساز Genymotion
Genymotion ازجمله شبیهسازهایی است که بیشتر موردتوجه برنامهنویسان مختلف است. برنامهنویسان اندروید میتوانند با استفاده از این شبیهساز تمامی برنامههای پیاده سازیشده را تست کرده و از صحت آن اطمینان حاصل کنند.
Genymotion جز شبیهسازهای قدرتمند است که با کمک آن میتوانید اپلیکیشنهای اندرویدی را روی سیستمعاملهای مک و ویندوز پیادهسازی کنید.
بهصورت کلی استفاده از این شبیهساز بیشتر برای برنامهنویسان درجهت تست اپها استفاده میشود. پس استفاده از این شبیهسازها برای کاربران معمولی پیشنهاد نمیشود، زیرا شامل کاربردهای تخصصی میشود.
شبیهساز KoPlayer
اگر بهدنبال یک شبیهساز برای پیادهسازی بازیهای اندرویدی هستید، KoPlayer بهترین انتخاب برای شماست. بیشترین استفاده از این شبیهساز توسط گیمرها صورت می گیرد.
دقت کنید این نوع شبیهساز بهصورت اختصاصی برای بازی کردن طراحی شده است. به همین دلیل با استفاده از آن میتوانید برای کنترل بازی از کیبورد استفاده کنید. میتوانید از این نوع شبیهساز بهصورت رایگان استفاده کنید. علاوهبراین، برای راهاندازی و استفاده از آن نیز لازم نیست وقت زیادی بگذارید. میتوانید در کمترین زمان برای راهاندازی آن اقدام کنید.
بهصورت کلی میتوانیم بگوییم این شبیهساز دارای ویژگیهای منحصربهفردی است که استفاده از آنرا برای کاربران جذابتر از قبل میکند. دقت داشته باشید با وجود تمامی ویژگیهای مثبت این شبیه ساز، نباید از باگهای موجود در آن غافل شد.
شبیهساز Nox
اگر به دنبال شبیهسازی با قدرت پردازش بسیار بالا هستید، شبیهساز Nox بهترین انتخاب برای شماست. این شبیهساز را میتوانید روی تمامی نسخههای ویندوز بهراحتی پیادهسازی کنید. استفاده از این شبیهساز بهصورت رایگان بوده است و شما میتوانید بدون استفاده از هیچ کرکی، آنرا به اجرا درآورید.
اگر بهدنبال یک شبیهساز برای پیادهسازی روی سیستمعامل مک هستید، باید بدانید این شبیهساز نمیتواند روی سیستمعامل مک پیادهسازی شود.
در این مطلب درباره شبیهساز اندروید، کاربردها و نمونههای معروف آن بحث کردیم. اگر شما نیز به دنبال انتخاب یک شبیهساز مناسب برای سیستمعامل خود هستید، مطالعه این مقاله در این زمینه به شما کمک زیادی میکند. توصیه میکنیم قبل از اینکه برای انتخاب شبیهساز مناسب اقدام کنید، ابتدا این مقاله را به دقت مطالعه کنید.