اپلیکیشن خانه داران

مدیریت هوشمندانه ساختمان به کمک اپلیکیشن خانه داراننسخه 1.1.0

امتیاز کاربران
4.67 5 0 1
امتیاز اپریویو
تفکیکی

با رواج آپارتمان نشینی در شهرها، بحث مدیریت ساختمان و امور مالی مربوط به آن نیز پیش آمد. اگر ساکن یک آپارتمان هستید و میخواهید آن را به صورت هوشمند مدیریت کنید یا در جریان امور آن قرار بگیرید، برنامه خانه داران برای شما مفید خواهد بود. در نقد و بررسی این اپلیکیشن اندرویدی با ما همراه باشید. مدیریت امور مالی ساختماناولین صفحه ای که در اپلیکیشن فوق خواهید دید، مربوط به ورود و ثبت نام میشود. ایجاد حساب کاربری در خانه داران با شماره تلفن همراه و کد تایید انجام میگیرد. بعد از آن باید اطلاعات دیگری مثل نام و نام خانوادگی، کد ملی، جنسیت، عکس پروفایل و رمز دلخواه را تکمیل کنید. این اطلاعات از منوی کناری برنامه و قسمت پروفایل، قابل ویرایش هستند. حالا میتوانید به عنوان مدیر ساختمان یا یکی از اهالی آن، از برنامه استفاده نمایید.   نکته : پیشنهاد میدهیم برای یادگیری نحوه عملکرد این برنامه اندرویدی، راهنمای تعاملی آن را به دقت دنبال نمایید.

اپلیکیشن خانه داران به عنوان دستیار مدیر ساختمان، عملکرد خوبی دارد.
  در نقش مدیر یا ساکن ساختمان ظاهر شوید اگر در خانه داران نقش مدیر ساختمان را بر عهده دارید، میتوانید با لمس دکمه + در صفحه اصلی آن، ساختمان های زیر نظر خود را ثبت کنید. این کار با وارد کردن اطلاعات زیر انجام میشود:
  • نام ساختمان
  • استان، شهر و منطقه شهرداری
  • خیابان و کوچه اصلی یا فرعی
  • پلاک و نوع کاربری (تجاری، مسکونی)
  • تعداد واحد و طبقات
  • انتخاب موقعیت از روی نقشه
  در ازای ثبت هر ساختمان در برنامه فوق، یک کد دریافت خواهید کرد که باید آن را در اختیار سرپرست های خانواده همان ساختمان قرار دهید. هر کدام از این افراد میتوانند با رفتن به قسمت جستجو در صفحه اصلی، ساختمان محل سکونت خود را پیدا کنند تا نقش آنها به عنوان یکی از اهالی ثبت شود. علاوه بر جستجوی ساختمان با کد، امکان یافتن آن بر اساس مشخصات (نام، استان، منطقه و...) نیز وجود دارد.   یادآوری : اگر مدیر هستید باید ساختمان تحت مدیریت خود را ثبت کنید و در غیر اینصورت باید به قسمت جستجو رفته و ساختمان محل سکونت خود را با استفاده از کد یا مشخصات آن بیابید.   نکته : با توجه به اینکه تعداد واحدهای ساختمان در محاسبه هزینه ها مهم است، امکان ویرایش آن وجود ندارد.   دستیار مدیر ساختمان  ثبت واحدهای ساختمان و نقش هر کدام از اهالی قدم بعدی در خانه داران، ثبت واحدهای مربوط به هر ساختمان میباشد. برای این کار باید ساختمان موردنظر را لمس نموده و در صفحه بعد با اشاره بر روی دکمه + ، اطلاعات زیر را وارد کنید:
  • نام واحد و شماره آن
  • شماره طبقه
  • متراژ
  • تعداد پارکینگ
  • کد پستی
  • شماره کنتورهای اختصاصی آب، برق و گاز
  • تلفن ثابت
  • نوع کاربری (تجاری، مسکونی)
  • توضیحات
  موقع ثبت اطلاعات بالا باید به این نکته توجه داشته باشید که مقدار برخی از آنها در انجام محاسبات مالی، تاثیرگذار خواهد بود. در فهرست واحدها اطلاعاتی از قبیل نام و عکس پروفایل شخص، پرداختی های ساکن و مالک واحد، شماره تماس و غیره نشان داده میشود. شما میتوانید این فهرست را  بر اساس شماره، متراژ و نقش ساکن واحدها به صورت صعودی یا نزولی مرتب کنید. علاوه بر این، امکان فیلترسازی لیست بر حسب همه واحدها، واحدهای من و موارد انتخابی وجود دارد. حالا وقت آن رسیده که هر کدام از اهالی، نوع سکونت خود را نسبت به هر واحد مشخص کنند. با لمس طولانی هر واحد گزینه های برای این کار در دسترس قرار میگیرد که عبارتند از:
  • مالک و ساکن
  • مستاجر و ساکن
  • موجر (اجاره دهنده)
  • نماینده هر کدام از موارد بالا
چه مدیر باشید و چه یکی از اهالی ساختمان، با انتخاب هر کدام از این گزینه ها و واردکردن تعداد نفرات خانوار، نقش شما به عنوان ساکن همان واحد تعیین میشود. البته برای مدیر، گزینه های دیگری مثل حذف و ویرایش هم به نمایش درمی آید. لازم به ذکر است که تعداد اعضای خانواده، میتواند در انجام برخی از محاسبات مالی تاثیر بگذارد.   نکته : وقتی هر کدام از اهالی ساختمان نقش خود را نسبت به واحدها مشخص میکنند، این موضوع باید به تایید مدیریت برسد. برای تایید نقش ساکنین باید به منوی کناری برنامه و قسمت کارتابل بروید.   حساب و کتاب های دقیق و شفاف حالا که ساختمان ها و واحدهای هر کدام را در خانه داران ثبت کردید، نوبت به مدیریت شارژ و هزینه های ساختمان میرسد. کافی است انگشت خود را ساختمان مورد نظر نگه دارید و از منوی ظاهر شده، یکی از گزینه های زیر را انتخاب کنید: اشتراک گذاری کد ساختمان : ارسال کد برای اهالی ساختمان که به منظور تعیین نقش آنها استفاده میشود. حساب صندوق : در این صفحه لیستی از حساب های مالی ساختمان مثل تعمیرات، شارژ قبوض خدماتی و غیره وجود دارد. شما میتوانید حساب های دلخواه خود را با لمس دکمه + اضافه نمایید. موقع ثبت حساب نیز به اطلاعاتی از قبیل عنوان، مربوط به صندوق مالکین یا ساکنین، معیار محاسبه بر اساس واحد، نفرات یا متراژ و توضیحات بیشتر نیاز میباشد. هزینه : برای واردکردن هزینه های ساختمان باید از این گزینه استفاده کنید. موقع ثبت هزینه باید مشخص گردد که مربوط به کدام صندوق (مالکین یا ساکنین) و کدام حساب است. عنوان هزینه، تصویر فاکتور و مبلغ آن، توضیحات و تاریخ از دیگر اطلاعات لازم در این صفحه هستند. بیلان (صورت وضعیت) : همه پرداختی ها و درآمدهای ساختمان به همراه موجودی صندوق مالکین و ساکنین، در این بخش به نمایش درمی آید. بد نیست بدانید که امکان مشاهده صورت وضعیت از تاریخ مشخص تا آخرین روز وجود دارد. همچنین میتوانید با لمس هر مورد، آن را حذف کنید.   نکته : در این اپلیکیشن، امکان افزودن مشاعات ساختمان نیز پیش بینی شده که در نسخه های بعدی قابل استفاده خواهد بود.   اهالی ساختمان چگونه فعالیت مدیر را زیر نظر میگیرند؟ غیر از حذف و ویرایش اطلاعات مربوط به مدیریت، اهالی ساختمان میتوانند تمام فعالیت های مدیر را در خانه داران ببینند. اگر در نقش یکی از اهالی ساختمان هستید با لمس طولانی آن در صفحه اصلی، امکان مشاهده صورت وضعیت پرداخت ها و دریافت های برای شما میسر میشود. همچنین میتوانید با اشاره بر روی واحد موردنظر، پرداخت های خود به هر کدام از صندوق ها و حساب ها را برای همان ثبت کنید.   نکته : بعضی از کارها مثل انتخاب نقش برای واحد، باید به تایید مدیر ساختمان برسد.   مدیریت شارژ و هزینه های ساختمان  درباره رابط کاربری برنامه بدانید یکپارچگی قالب گرافیکی خانه داران و طراحی کاربرپسند آن را باید یکی از نقاط قوت این اپلیکیشن به شمار آوریم. رنگبندی زنده و هماهنگ در کنار آیکن های یکدست و زیبا باعث ایجاد این ویژگی در برنامه فوق شده اند. در پیاده سازی رابط کاربری نیز سعی شده تا استانداردهای لازم رعایت گردد و کار با برنامه برای همه اقشار راحت باشد. البته انتظار میرفت که از این لحاظ، دقت نظر بیشتری ببینیم تا از پیچیدگی های موجود کاسته شود. علاوه بر این، نواقص جزئی در جابجایی بین صفحات دیدیم.
  خانه داران به عنوان یک دستیار کارآمد برای مدیریت امور مالی ساختمان، از امکاناتی خوبی برخوردار است و وظیفه خود را به خوبی انجام میدهد. پیشنهاد میکنیم این اپلیکیشن اندرویدی را به صورت رایگان از کافه بازار دریافت نمایید.
مدیریت امور مالی ساختمان
قابلیت ها و نقاط قوت برنامه
  • عملکرد صحیح با حداقل خطا
  • انجام دقیق محاسبات
  • ارائه گزارش های کامل مالی
  • امکانات جانبی مفید
  • گرافیک زیبا و کاربرپسند
نقاط ضعف برنامه
  • پیچیدگی در تجربه کاربری
  • کمبود برخی از امکانات
  پیشنهادهای اپریویو برای بهبود برنامه در تست هایی که بر روی خانه داران انجام دادیم، مشکل خاصی که در عملکرد آن اختلال ایجاد کند، مشاهده نشد. هرچند این برنامه اندرویدی وظیفه خود را به خوبی انجام میدهد اما برای افزایش کارایی آن پیشنهادهایی داریم:
  • رفع خطاهای جزئی در نسخه های پایین اندروید
  • کاهش پیچیدگی های تجربه کاربری
  • واکنش گرایی قالب گرافیکی در همه سایزهای صفحه نمایش
  • امکانات ویرایشی بیشتر (برای حساب ها، هزینه ها و...)
  • پیاده سازی هوشمندانه تر سیستم ثبت نام و تفکیک کاربر
  • و...
لازم به ذکر است که تولیدکنندگان برنامه فوق در نسخه های بعدی آن، امکاناتی از قبیل ارسال و دریافت پیام بین مدیر و اهالی ساختمان، تابلو اعلانات و همچنین پرداخت آنلاین هزینه ها را اضافه خواهند کرد. منتظر توسعه و ایده پردازی های بیشتر در این اپلیکیشن هستیم.  

خانه داران - مدیریت شارژ ساختمان

مدیریت هوشمندانه ساختمان به کمک اپلیکیشن خانه داران

امتیازات تفکیکی

رابط کاربری
کاربرد
امکانات

به این برنامه چه امتیازی میدهید؟


نظرات کاربران

  1. avatar
    اعظم 5
    اگه میشه امکان پرداخت قبض و شارژ ساختمان رو بصورت آنلاین هرچه زودتر بذارید. این همسایه های ما پاشنه در خونه ما رو کندن انقد اومدن دم در خونه.

    به این نظر پاسخ دهید
  2. avatar
    حسین 5
    من صابخونه هستم و سال گذشته وقتی مستاجرم خونه رو تخلیه کرد و رفت مدیر ساختمون گفت دویست هزار تومن بدهکار بوده الان با این برنامه میتونم ببینم مستاجرم شارژش رو پرداخت میکنه یا نه ؟ بغیر از اون هزینه هایی که مربوط به مالکین میشه هم برای خودم پیام میاد و مستاجرم ازش بی خبره .

    به این نظر پاسخ دهید
  3. avatar
    مهدی 5
    دنبال همچین چیزی میگشتم. من یه آپارتمان دارم توی شمال که کلا از حساب و کتابش بیخبر بودم هی زنگ میزنن میگن فلان قدر پول واریز کن برای هزینه های ساختمان. یه گروه تلگرامی هم درست کردیم که مثلا هزینه ها و فاکتورش رو توش بذارن اونم انقد مطلب الکی توش درج میشه که اصلا موارد آپارتمان توش گم میشه. الان با این برنامه میتونم نظارت کاملی روی دخل و خرج ساختمان داشته باشم.

    به این نظر پاسخ دهید
  4. avatar
    الهام 5
    برنامه خوبیه. باز خدا پدرشون رو بیامرزه که فکری به حال این موضوع مدیریت ساختمان کردند. برنامه های این مدلی خیلی کمه و اونایی هم که هست یا پولیه و یا اینکه خیلی ضعیفه

    به این نظر پاسخ دهید
  5. avatar
    حجت 5
    من مدیر ساختمان هستم و از این برنامه برای آپارتمانمون استفاده میکنم. البته برخی از همسایه ها هم به عنوان اهالی به جمع ما پیوستن و همواره مخارج ساختمان رو دارن رصد میکنن. خدا رو شکر اینجوری خیلی از ابهامات رفع و رجوع میشه.

    به این نظر پاسخ دهید
دانلود برنامه اندرویدی خانه داران