ترفندهای توسعه اپلیکیشن موفق

11 ترفند مفید در زمینه توسعه اپلیکیشن موبایل

اپلیکیشن های موبایل به طور بی وقفه در حال رشد و گسترش اند و امروزه بیش از 8 میلیون اپلیکیشن میهمان اپ استورهای مختلف هستند، اما آمار نشان میدهد که تنها 2 درصد از این اپلیکیشن ها توانسته اند به موفقیت دست پیدا کنند. به این معنا که 98 درصد باقی مانده مسیر را اشتباه رفته اند و قادر به کسب موفقیت در این زمینه نشده اند.

 

اگر در حوزه ساخت و توسعه اپلیکیشن های موبایل فعالیت میکنید، در ادامه با من همراه باشید تا شما را با ترفندهایی آشنا کنم که به کمک آنها میتوانید اپلیکیشن موفقی را روانه بازار کنید.

 

 

  1. باید بفهمید که کار از چه چیزی خوشش می آید و از چه چیزی بیزار است!

 

کاربران مقید نیستند از اپلیکیشن هایی استفاده کنند که به هیچ وجه آنها را جذب نمیکنند، حتی اگر صدها ساعت زمان صرف توسعه و ساخت اپلیکیشن کرده باشید!

آنها هیچ کاری با اپلیکیشنی که سودی برایشان نداشته باشد، ندارند. از این رو باید یک تحقیق کامل و جامع کنید تا بفهمید چه اپلیکیشنی بسازید که کاربران را مجذوب کند، برایشان منفعتی داشته باشد تا آنها عاشق اپلیکیشن شما شوند!

 

  1. انتخاب مناسب ترین پلتفرم و قابلیت ها

وقتی متوجه شدید که کاربران شما چه چیزهایی را دوست دارند و از چه چیزهای خوششان نمی آید، باید در مورد امکانات اپلیکیشن و پلتفرم تصمیم گیری کنید.

ممکن است ظاهر اپلیکیشن در پلتفرم های مختلف متفاوت باشد، از این رو باید مطالعه دقیقی در خصوص عملکرد، امکانات و سایر پارامترهای تاثیرگذار نمود تا اپلیکیشن به بهترین شکل ممکن پیاده سازی شود.

بخش جدایی ناپذیر دیگر برای در اختیار قرار دادن بهترین تجربه کاربری، انتخاب قابلیت هایی است که باید در کنار محتوا و رابط کاربری، در اپلیکیشن گنجانده شوند.

اگر اپلیکیشن فاقد امکانات اولیه بوده و هیچ منفعتی برای کاربران نداشته باشد، به زودی کنار گذاشته خواهد شد و احتمال حذف آن از گوشی نیز افزایش پیدا میکند.

 

  1. امکان کار با اپلیکیشن به صورت آفلاین

تصور کنید اینترنت قطع شده باشد، در این وضعیت چه اتفاقی برای اپلیکیشن شما می افتد؟ یکی از امکاناتی که موجب موفقیت اپلیکیشن میشود، عملکرد آن به صورت آفلاین است، یعنی حتی در صورتی که اینترنت قطع شده نیز بتوان با اپلیکیشن کار کرد و از برخی قابلیت های آن استفاده نمود.

 

  1. کار با اپلیکیشن را مانند کار با اسمارت فون ساده و راحت کنید!

کار با اسمارت فون ها بسیار راحت است و از یک کودک نوپا گرفته تا یک فرد مسن، هر کسی قادر به استفاده از گوشی های هوشمند میباشد.

همین سهولت در استفاده نیز موجب گسترش مخاطبین هدف میشود. کار با اپلیکیشن باید به سادگی کار با اسمارت فون ها باشد، به این ترتیب نه تنها به کاربران بیشتری دست خواهید یافت، بلکه کاربران به شما وفادار خواهند بود.

 

  1. به هیچ وجه در استفاده از تبلیغات و بنرها افراط نکنید
   

برای آنکه پروژه توسعه اپلیکیشن به موفقیت دست پیدا کند، باید از استفاده بیش از حد از تبلیغات جلوگیری کنید. در صورتی که کاربر احساس کند این تبلیغات آزاردهنده هستند و به تجربه ناوبری او خدشه وارد میکنند، به سرعت اپلیکیشن را از گوشی خود حذف خواهد کرد.

 

  1. طرح شخصی سازی شده

 اندروید و آی او اس دو سیستم عامل جلودار در حوزه موبایل هستند و باید تمامی قوانین و اصول طراحی در این سیستم عامل ها را به دقت و با جزئیات رعایت کنید.

 

  1. بهینه سازی برای موتورهای جستجو و اپ استورها
   

برای اینکه اپلیکیشن در صدر قرار بگیرد، باید تلاش کنید تا دیده شده و دانلود شود. با بهینه سازی اپلیکیشن برای موتورهای جستجو و اپ استورها، احتمال دیده شده برنامه بالا خواهد رفت.

 

  1. یک اپلیکیشن برای یک هدف

لازم است تمرکز اپلیکیشن روی یک مشکل خاص باشد و آن را به بهترین شکل ممکن برطرف کند و راه حلی برای آن داشته باشد.

 

  1. افراد درست را برای انجام کار انتخاب کنید

توسعه اپلیکیشن موبایل به توسعه دهندگان موبایل وابسته است. از این رو باید برنامه نویسان باتجربه اندروید و آی او اس را استخدام کنید که حداقل در یک حوزه تخصص کافی داشته باشند.

بهتر است توسعه دهندگانی را استخدام نمایید که در حوزه کاری خود تخصص کامل داشته باشد، نه در تکنولوژی های مختلف.

 

  1. بررسی آخرین بروزرسانی های سیستم عامل

آپدیت ها چه برای سیستم عامل اندروید و چه برای سیستم عامل آی او اس، از اهمیت زیادی برخوردارند. گاهی اوقات یک آپدیت جدید یک تغییر بنیادی ایجاد میکند و در صورتی که اپلیکیشن شما با این تغییرات سازگار نباشد، به راحتی کنار گذاشته خواهد شد. در صورتی که همیشه به روز باشید، از سایر مشکلات احتمالی هم پیشگیری خواهد شد.

 

  1. به درستی تست کنید
 

شما ساعت ها و روزها صرف ساخت و توسعه اپلیکیشن خود کرده اید، اما در صورتی که آن را به درستی روی تمامی پلتفرم ها تست نکنید، تمامی زحمات شما بر باد میرود و اپلیکیشن تان با شکست مواجه خواهد شد.

علاوه بر گوشی واقعی، میتوانید تست را بر روی امولاتورها و شبیه سازها نیز انجام دهید. با این کار میتوانید باگ ها و خطاها را برطرف کرده و در زمان و هزینه خود صرفه جویی نمایید.

تست دقیق یکی از عوامل تضمین کننده موفقیت اپلیکیشن محسوب میشود.

 

چه عوامل دیگری در موفقیت یا شکست اپلیکیشن های موبایل تاثیرگذارند؟ در بخش نظرات دیدگاه های خود را با ما به اشتراک بگذارید.

 

اینها را هم بخوانید