0

آیفون فولد مشکل بزرگ گوشی‌های تاشدنی را برطرف می‌کند

آیفون فولد مشکل بزرگ گوشی‌های تاشدنی را برطرف می‌کند
بازدید 4

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات گوشی‌های تاشدنی به چین‌خوردگی نمایشگر برمی‌گردد و ظاهراً این مشکل خیلی زود حل خواهد شد.

به‌گفته‌ی مینگ چی کوئو، تحلیلگر سرشناس، هر دو گوشی آیفون فولد و گلکسی زد فولد ۸ از یک تکنولوژی برای لولای داخلی بهره‌مند خواهند بود تا سرانجام شاهد نمایشگر بدون چین‌خوردگی در گوشی‌های تاشدنی این دو برند باشیم.

شرکت‌ کره‌ای Fine M-Tec توانسته‌ است صفحه‌ی فلزی مربوط به لولای داخلی را با تکنیک‌هایی مانند سوراخ‌کاری لیزری، به‌صورت یکپارچه با نمایشگر طراحی کنند تا در نهایت میزان چین‌خوردگی به‌کمترین حد برسد.

نمایشگر گوشی سامسونگ مدل گلکسی زد فولد ۷ هنوز هم چین‌خوردگی قابل‌توجهی دارد و انتظار می‌رود که این مشکل سال آینده در گلکسی زد فولد ۸ برطرف شود. راهکار جدید Fine M-Tec می‌تواند فشار را به‌بهترین نحو توزیع کند.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی های تاشو؛ از Mate XT هواوی تا زد فلیپ ۶ [بهار ۱۴۰۴]

  • قیمت متفاوت‌ترین آیفون تاریخ لو رفت؛ گران‌تر از لپ‌تاپ مک‌بوک پرو!

صفحه‌نمایش داخلی مدل تاشدنی گوشی آیفون را سامسونگ تأمین خواهد کرد، اما از بین‌رفتن چین‌خوردگی نمایشگر این دستگاه به‌لطف صفحه‌‌ی فلزی جدید Fine M-Tec ممکن می‌شود.

به‌احتمال زیاد آیفون تاشدنی در سال ۲۰۲۶ همراه با نمایشگر داخلی و خارجی ۷٫۸ و ۵٫۵ اینچی روانه‌ی بازار خواهد شد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *