0

تبلت جدید لنوو مخصوص گیمرهایی است که بودجه زیادی ندارند

تبلت جدید لنوو مخصوص گیمرهایی است که بودجه زیادی ندارند
بازدید 2

لنوو پس از هفته‌ها انتشار تیزرهای تبلیغاتی، سرانجام قیمت تبلت جدید خود با نام Xiaoxin Pro GT را اعلام کرد. این دستگاه گیمینگ با وجود مشخصات قدرتمند، قیمت بسیار مقرون‌به‌صرفه‌ای دارد و می‌تواند به یکی از بهترین گزینه‌های اقتصادی برای علاقه‌مندان بازی تبدیل شود.

تبلت گیمینگ Xiaoxin Pro GT با قیمت پایه ۱۷۹۹ یوان (حدود ۲۵۰ دلار) عرضه می‌شود که باتوجه به امکانات فنی این دستگاه، بسیار رقابتی به‌نظر می‌رسد. تبلت لنوو از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ نسل ۳ بهره می‌برد که همان در تبلت آنر پد GT 2 پرو با قیمت ۳۵۰ دلار نیز استفاده شده است.

مدل پایه تبلت Xiaoxin Pro GT به ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی مجهز شده است، درحالی که نسخه قدرتمندتر آن با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی با برچسب ۲۲۹۹ یوان (حدود ۳۲۰ دلار) فروخته خواهد شد. این تبلت از نمایشگر ۱۱٫۱ اینچی LCD با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و پوشش ۹۸ درصدی طیف رنگی DCI-P3 بهره می‌برد.

مقاله‌های مرتبط:
  • تبلت گیمینگ اندرویدی Legion Tab لنوو معرفی شد؛ نمایشگر ۸٫۸ اینچ، اسنپدراگون ۸ نسل ۳ و قیمت ۴۹۹ دلار

  • بهترین تبلت های بازار ایران [بهار ۱۴۰۴]

به‌گفته‌ی لنوو، تبلت Xiaoxin Pro GT به باتری بزرگ ۸۸۶۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده است و از شارژ سریع ۶۸ وات پشتیبانی می‌کند. این مشخصات جذاب در بدنه‌ای بسیار باریک با ضخامت ۵٫۹۹ میلی‌متر و وزن ۴۵۸ گرم جا گرفته‌اند.

درحال حاضر لنوو عرضه‌ی Xiaoxin Pro GT را فقط برای بازار چین تأیید کرده است. طبق برخی گمانه‌زنی‌ها این تبلت در بازارهای جهانی با برند Legion عرضه خواهد شد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر