0

عیادت مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت از احمد عربانی

عیادت مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت از احمد عربانی
بازدید 4

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، صبح امروز سه‌شنبه ۱۷ تیر سیدعباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور در بیمارستان نیکان سپید تهران ضمن عیادت از استاد احمد عربانی کاریکاتوریست پیشکسوت در جریان روند درمان این‌ عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت قرار گرفت.

عظیمی درباره وضعیت احمد عربانی گفت: استاد عربانی چند روز قبل به علت خونریزی داخلی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در شهر بومهن بستری شد و اقدامات پزشکی ضروری روی وی انجام شد. روز قبل برای ادامه روند درمان استاد عربانی به بیمارستان نیکان سپید منتقل شد و درحال حاضر در بخش مراقت‌های ویژه بستری است.

وی بیان کرد: در لحظاتی که در بیمارستان در کنار استاد بودم، همچنان با انرژی خوب و طنازی سعی می‌کردند که به کادر درمان و کسانی‌که در اطرافشان حضور داشتند روحیه بدهند.

عظیمی اظهار امیدواری کرد که با لطف الهی و دعای خیر دوستان هر چه سریعتر استاد با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شود.

احمد عربانی متولد ۱۳۲۶ تهران،کاریکاتوریست و پویانما است. وی دارای نشان درجه ۱ هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت است. عربانی در سال ۱۳۴۷ به مجله «توفیق» دعوت شد و پس از طی یک دوره آموزشی ۲ ماهه در آن نشریه شروع به کار کرد. همکاری وی با این نشریه تا زمان توقیف آن یعنی تا سال ۱۳۵۱ ادامه داشت.

وی پس از توقیف «توفیق»، به دعوت کامبیز درم‌بخش به مجله «کاریکاتور» رفت و تا سال ۱۳۵۵ در آنجا حضور داشت و حین همکاری‌اش با مجله کاریکاتور آثار وی در بیشتر نشریات آن زمان چاپ می‌شد.

عربانی در سال ۱۳۵۲ با ورود به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و در واحد سینمایی آن سازمان به فراگیری و کار در فیلم‌های انیمیشن مشغول شد و در ساخت چندین فیلم انیمیشن همکاری کرد. وی پس از انقلاب بیشتر به انیمیشن پرداخت و در سال ۱۳۵۹ اولین انیمیشن مستقل وی به نام «تبر» ساخته شد.

عربانی تاکنون چهار فیلم به نام‌های «تبر» ۱۳۵۹، «گنج» ۱۳۶۵، «نقلی و گل‌های آفتابگردان» ۱۳۷۲ و «طرح‌های کوتاه» ۱۳۷۴ را برای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ساخت. وی از سال ۱۳۶۹ و ابتدای تأسیس «گل‌آقا» در این نشریه فعالیت داشت.

عربانی در سال ۱۳۸۹ کارگردانی و پویانمایی فیلم «کدو قلقله‌زن» را بر عهده داشت که در هفتمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران جایزه بهترین فیلم‌نامه را از آن خود کرد. وی در سال ۱۹۷۱ از نمایشگاه کاریکاتور اسکوپیه مدال طلا و دیپلم افتخار گرفت. وی یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن آسیفا نیز است.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر