0

قطع ید ۳سارق به دلیل امتناع از بازگرداندن طلای سرقتی ۴۰شاکی

قطع ید ۳سارق به دلیل امتناع از بازگرداندن طلای سرقتی ۴۰شاکی
بازدید 3
– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این محکومان که چند سال قبل دستگیر و پرونده علیه آنها تشکیل شده بود از زمان تشکیل پرونده، رایزنی‌ها و اقدامات زیادی از سوی مسئولان زندان و مدیران قضایی استان آذربایجان غربی برای شناسایی و بازگرداندن اموال مسروقه (که عمدتا زیور آلات‌ طلا بوده) به مالباختگان و بهره‌مندی از ارفاقات قانونی و توبه انجام شده بود، اما سارقان هیچگونه همکاری با مسئولان قضایی برای بازگرداندن اموال و توبه نداشتند.

طبق مستندات در این پرونده، چندین کیلوگرم طلا از منازل افراد در چندین استان به سرقت رفته و متهمان در حین انجام سرقت در ارومیه دستگیر شدند. 

در یکی از جلساتی که میان مسئولان قضایی و محکومان این پرونده به منظور رایزنی برای بازپس دادن اموال برگزار شده بود، یکی از محکومان این پرونده اعلام کرده که اگر قرار به پس دادن اموال بود، اقدام به سرقت آنها نمی‌کردیم.

در نهایت به دلیل عدم همکاری محکومان، حکم قطع ید این 3 سارق حرفه‌ای  پس از سیر مراحل قانونی در دادسرا، دادگاه  کیفری یک و با تأیید نهایی و قطعیت  در دیوان عالی کشوربا لحاظ کلیه اقدامات شرعی و قانونی به مرحله اجرا درآمد. 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *