0

یک گوشی ارزان سامسونگ آپدیت امنیتی دریافت کرد

تصویر پیدا نشد !
بازدید 9

سامسونگ وصله‌ی امنیتی جولای ۲۰۲۵ (تیر و مرداد ۱۴۰۴) را برای سری گلکسی S24 و گلکسی S25 منتشر کرد؛ حرکتی که طبق روال معمول برند کره‌ای، ابتدا برای گوشی‌های پرچمدار انجام می‌شود و سپس مدل‌های میان‌رده و اقتصادی این به‌روزرسانی را دریافت می‌کنند. اما در اقدامی غیرمعمول، این بار سامسونگ سنت‌شکنی کرده است.

برخلاف انتظار، آپدیت امنیتی جدید نه برای سایر مدل‌های سری گلکسی S یا گلکسی Z، بلکه برای گوشی اقتصادی و قدیمی گلکسی A04 منتشر شده است. این دستگاه که سه سال از عرضه‌اش می‌گذرد، حالا پیش از بسیاری از پرچمدارهای جدید، آپدیت امنیتی ماه جولای را دریافت کرده است. البته این اولین‌بار نیست که سامسونگ چنین تصمیمی می‌گیرد.

به‌نوشته‌ی سم‌موبایل، به‌روزرسانی جدید مربوط به نسخه‌ی بین‌المللی گلکسی A04 با شماره مدل SM-A045F است. این آپدیت با شماره ساخت A045FXXSBEYF5 هم‌اکنون در کشورهای مالزی، فیلیپین، تایلند و ویتنام منتشر شده است.

مقاله‌های مرتبط:
  • گلکسی زد فولد ۷ سامسونگ از نمای نزدیک؛ کارشناسان چه نظری دارند؟

  • گلکسی زد فلیپ ۷ از نمای نزدیک؛ کارشناسان چه می‌گویند؟

کاربران گلکسی A04 برای دریافت آپدیت می‌توانند از مسیر تنظیمات > به‌روزرسانی نرم‌افزار > دانلود و نصب (Settings » Software update » Download and install) اقدام کنند. همچنین امکان دریافت فایل از دیتابیس و نصب دستی از طریق ابزار Odin نیز وجود دارد، اگرچه روش دوم به کاربران حرفه‌ای و با تجربه توصیه می‌شود. در صورت انتخاب نصب دستی، حتماً از اطلاعات خود نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید.

گفتنی است این آپدیت امنیتی گلکسی A04، بسیاری از آسیب‌پذیری‌های امنیتی را برطرف می‌کند. گوشی مورد اشاره در سال ۲۰۲۲ با سیستم‌عامل اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4 عرضه شد و بعدها به One UI 5 برپایه‌یی اندروید ۱۳ ارتقاء یافت. اما پس از آن، سامسونگ ارائه‌ی به‌روزرسانی‌های بزرگ‌تر سیستم‌عامل را برای این مدل متوقف کرد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *