معرفی اپلیکیشن Battery Doctor

معرفی اپلیکیشن Battery Doctor

همه ما تمایل داریم تا درون تلفن همراه خود، انواع برنامه ها را با موضوعات مختلف داشته باشیم اما باید به این نکته توجه داشت که این کار، عمر باتری گوشی را کمتر میکند. دلیل این امر، اتلاف توان باتری توسط اپلیکیشن هایی است که اعمالی را در پشت پرده و به دور از چشمان شما انجام میدهند. از این رو باید راهی برای خنثی کردن آنها پیدا کرد اما مسئله اینجاست که بسیاری از کاربران از این موضوع اطلاعی ندارند.

برنامه ای که در ادامه به معرفی آن میپردازیم، مشکل مذکور را رفع خواهد نمود. با ما همراه باشید تا با اپلیکیشن اندرویدی "Battery Doctor" آشنا شوید. Battery Doctorشما در این برنامه با یک محیط زیبا و شیک روبرو خواهید شد که لذت استفاده از آن را دو چندان میکند. علاوه بر این، رابط کاربری "Battery Doctor" با رعایت استانداردهای لازم و اصول کاربرپسندانه پیاده سازی گردیده است تا همه مخاطبان به راحتی در صفحات مختلف آن جابجا شوند. حال که از لحاظ ظاهری همه چیز مهیا میباشد، باید دید این برنامه اندرویدی چه قابلیت هایی در خود دارد. Battery Doctor

عملکرد "Battery Doctor" بسیار ساده بوده و وظیفه خود را به خوبی انجام میدهد. کافی است در صفحه اصلی بر روی دایره موجود که عبارت SAVE POVER در آن نوشته شده اشاره نمایید تا برنامه شروع به شناسایی (Diagnosing) اپلیکیشن های در حال اجرا کند. پس از این کار، به صفحه جدیدی منتقل خواهید شد که لیست برنامه های اجرا شده در آن به نمایش در می آیند. حال باید دکمه پایین صفحه (Save Now) را لمس نموده تا عملیات پایات یابد. شما میتوانید مدت زمان باقی مانده تا اتمام شارژ باطری و همچنین مقداری که بعد از بهینه سازی به آن افزوده میشود (به رنگ سبز) را در این صفحه ببینید. علاوه بر موارد فوق، هنگامی که تلفن همراه خود را در حالت شارژ شدن قرار میدهید، " Battery Doctor" در تب Charge مقدار توان ذخیره شده و مدت زمان باقی مانده تا شارژ کامل باتری را به شما نشان خواهد داد. در این صفحه یک طبقه بندی 4 مرحله ای نیز برای عملیات مذکور به چشم میخورد. مهمترین تنظیمات این اپلیکیشن اندرویدی را باید در برگه Mode انجام دهید که شامل دو بخش میشود. مواردی از قبیل تعیین حالت های دلخواه برای محافظت از توان باطری، در قسمت Saving Mode از این برگه گنجانده شده است. نکته قابل توجه، قابلیت تعریف حالت دلخواه توسط کاربران میباشد که با اشاره بر روی دکمه Add Option میسر میگردد. لازم به توضیح است که در هر یک از حالت های 4 گانه این بخش، یک سری از ابزارهای تلفن همراه بهینه سازی میشوند که امکان تغییر آنها نیز وجود دارد. برای مثال در حالت Super Saving میتوانید با لمس طولانی هر یک از موارد لیست (مانند TimeOut  و Brightness) مقدار آنها را تغییر داده و یا ابزارهایی از قبیل Bluetooth، شبکه دیتا و غیره را خاموش یا روشن کنید. Battery Doctor

یکی از جالبترین قابلیت های "Battery Doctor"، امکان تعریف وظیفه برای آن میباشد. این کار در برگه Mode و قسمت Schedule (برنامه زمانی) انجام میپذیرد که میتوانید عملیات موردنظر خود جهت حفظ توان باتری در ساعات مختلف شبانه روز را تعریف نمایید. در این قسمت سه بازه زمانی پیش فرض مشاهده خواهید کرد که امکان افزودن موارد دلخواه نیز پیش بینی شده است.

حال اجازه دهید توضیحاتی در مورد تب Rank بدهیم. در این برگه، لیست برنامه های مصرف کننده توان باتری به ترتیب درصد اتلاف توسط آنها به نمایش درمی آیند. بدین ترتیب میتوانید تصمیم بگیرید که کدام یک از اپلیکیشن های موجود در این لیست خود را بسته و یا حتی حذف نمایید. کافی است بر روی هر عنوان اشاره کنید تا به صفحه مربوط به این کار منتقل شوید.

منوی دیگری هم در بالای صفحه اصلی این برنامه اندرویدی به چشم میخورد که مهمترین گزینه آن Settings است. در این بخش میتوانید تنظیماتی از جمله فعالسازی هشدارها، نمایش آیکن شارژ و مقدار توان باقی مانده در نوار وضعیت (Status Bar) و نمایش ابزارک و میانبرهای "Battery Doctor" را انجام دهید. حال که صحبت از ابزارک شد، بد نیست بدانید برنامه فوق دارای دو میانبر با وظایف مختلف و یک ویجت کارآمد نیز میباشد. Battery Doctor

"Battery Doctor" از تنظیمات هوشمندی نیز بهره میبرد که چند مورد از آنها را نام میبریم. با لمس دکمه Smart Saving در صفحه اصلی، فهرستی باز میشود که قابلیت هایی از جمله امکان فعال سازی هشدار در صورت کم شدن توان از مقدار تعیین شده، تغییر حالت محافظت از باتری (Modeها) به صورت خودکار و با رسیدن به میزان شارژ تعریف شده، بستن برنامه ها به صورت اتوماتیک هنگام خاموش شدن صفحه و امکان انتخاب برنامه هایی که نباید بسته شوند، در اختیار شما قرار میگیرد. همچنین قابلیت فعال کردن حالت پرواز و غیرفعال نمودن وای فای در صورت رسیدن به حد توان مشخص، در گزینه More Option وجود دارد. امکان مدیریت پردازنده و از کار انداختن قابلیت خود اجرایی اپلیکیشن ها نیز فراهم شده است که البته منوط به روت بودن تلفن همراه میباشد.

درپایان باید به اطلاعات آماری که این اپلیکیشن از قبیل وضعیت کنونی و مشخصات باتری (نوع، دما و غیره)، میزان بهینه سازی هایی که صورت پذیرفته و حتی نمایش تاریخ شارژهایی که انجام گرفته، اشاره کنیم. با وجود این همه امکانات، آیا به نظر شما کمبودی وجود دارد؟!

اینها را هم بخوانید

نظرات کاربران

  1. avatar
    ناصر
    با سلام وخسته نباشی ، آیا نرم افزار شارژ خورشیدی برای موبایل موجود می باشد راهنمایی بفرمایید با تشکر .*

    به این نظر پاسخ دهید
  2. avatar
    آرشام
    من این برنامه رو دارم کارش خیلی درسته هیچ چیزی هم کم نداره :-P

    به این نظر پاسخ دهید