0

فروش گوشی پرچمدار جدید سونی متوقف شد؛ ماجرا چیست؟

فروش گوشی پرچمدار جدید سونی متوقف شد؛ ماجرا چیست؟
بازدید 5

اکسپریا ۱ مارک ۷ قرار بود یکی از بهترین گوشی‌های سونی در سال جاری باشد، اما شرکت ژاپنی اعلام کرد که عرضه و فروش این گوشی را به‌دلیل بروز مشکلات نرم‌افزاری متوقف کرده است.

در صفحه‌ی پشتیبانی رسمی سونی در ژاپن آمده که اکسپریا ۱ مارک ۷ در برخی موارد با مشکلاتی نظیر خاموش‌شدن ناگهانی، ری‌استارت‌شدن یا روشن‌نشدن مواجه می‌شود. در حال حاضر، این مشکل تنها در چند مدل مرتبط با اپراتورهای ژاپنی مشاهده شده، اما نشانه‌هایی از ابعاد گسترده‌تر دیده می‌شود.

مشکل مذکور ممکن است به یک قابلیت نرم‌افزاری خاص در ژاپن محدود باشد. با این حال، پیش‌فروش گوشی در بازار اروپا نیز لغو شده و در حال حاضر فروشگاه سونی بریتانیا این مدل را «ناموجود» اعلام کرده است.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی های موبایل بازار ایران [تیر ۱۴۰۴]

  • بهترین گوشی های میان رده بازار ایران [بهار ۱۴۰۴]

سونی از کاربران می‌خواهد در صورت امکان، گوشی را به تنظیمات کارخانه بازگردانند و آن را آپدیت کنند؛ نشانه‌ای که می‌تواند به دردسترس‌بودن یک وصله‌ی نرم‌افزاری اشاره داشته باشد. توقف عرضه احتمالاً با هدف جلوگیری از آسیب بیشتر پیش از نصب آپدیت انجام شده است.

گفته می‌شود سونی می‌خواهد تولید سخت‌افزار گوشی‌های آینده‌ی خود را به شرکت‌های دیگر واگذار کند و ممکن است مارک ۷ نخستین مدلی باشد که با این سیاست تولید شده است.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده بیشتر