دلایل برتری اندروید نسبت به آی او اس - بخش دوم
در مطلب قبلی شما را با برخی از دلایل برتری اندروید نسبت به آی او اس آشنا کردیم، در ادامه با ما همراه باشید تا به شرح مابقی موارد بپردازیم.لانچرها
یک گوشی آیفون را در دست بگیرید و در کنار کاربر آی او اس دیگری بنشینید و صفحه خانه گوشی های خود را مقایسه کنید، آیا تغییری مشاهده می کنید؟ خیر، همه چیز کاملا مشابه است، اما شرایط برای اندروید به گونه ای دیگر است.
چنانچه تمایل داشته باشید تا ظاهر گوشی اندرویدی خود را تغییر دهید استفاده از لانچرهای کاستوم بهترین گزینه است که به احتمال قوی آن را امتحان کرده اید. اپلیکیشن های لانچر متنوعی در اختیار کاربران اندروید قرار دارند که تمامی جزئیات گوشی از صفحه خانه گرفته تا تمامی حرکات، افکت ها و حتی جسچرها را مطابق با سلیقه افراد شخصی سازی می کنند و به راحتی می توانید آنها را مورد استفاده قرار داده و به دنیایی از امکانات گسترده دسترسی پیدا کنید.
اگر گوشی را می پسندید اما رابط کاستوم سازنده مطابق با سلیقه شما نیست می توانید از لانچرها استفاده کنید و یا اگر به دنبال ظاهری مشابه با آی او اس یا ویندوز هستید اندروید این امکان را به شما می دهد.
رام های کاستوم
در اندروید به راحتی قادر به تغییر نرم افزار گوشی و نصب یک رام کاستوم هستید. این کار به معنای نصب یک سیستم عامل است و بسیاری از کاربران اندروید به این کار تمایل دارند، چرا که ممکن است سازنده گوشی آنها در ارائه آپدیت های جدید و آخرین نسخه از پلتفرم اندروید کمی تاخیر داشته باشد، دلیل دیگر برای چنین اقدامی برخورداری از عملکرد بهتر و دسترسی به برخی ابزارها است. این کار نهایت شخصی سازی است که می توانید برای گوشی اندرویدی خود به انجام برسانید، لذا باید از بابت انجام عملیات به طور صحیح اطمینان حاصل شود. چنانچه مراحل کار بر اساس یک مطلب آموزشی معتبر باشد و گوشی شما نیز به پشتیبانی از این امکان بپردازد، مزایای بیشماری در نتیجه این اقدام برای شما حاصل خواهند شد.
برخی دیگر از گوشی های اندروید گامی فراتر رفته اند و می توانید سیستم عامل های کاملا متفاوت مانند Ubuntu ،Firefox OS ،Sailfish و غیره را بر روی این گوشی ها نصب کنید.
یکپارچگی با گوگل
گوشی های اندروید قابلیت یکپارچگی با تمامی سرویس های گوگل را دارند، افراد از گوشی های موبایل خود برای وب گردی استفاده می کنند و گوگل پادشاه وب است. گوگل محصولات بسیار متنوع و متعددی از جمله گوگل موزیک، گوگل پلاس، گوگل کروم، گوگل درایو و ... دارد ولی اپل دارای امکانات مشابهی نیست.
در حال حاضر برخی از سرویس های گوگل در آی او اس نیز جای گرفته اند، اما یکپارچگی کاملی صورت نپذیرفته و این شرایط نقطه ضعفی برای آی او اس محسوب می شود، چرا که تمامی افراد حداقل دو یا سه مورد از سرویس های گوگل را مورد استفاده قرار می دهند و این اندروید است که ارائه کننده چنین امکانی می باشد.
Google Now از جنبه های مختلف از دیگر سرویس های گوگل متمایز می شود، با این وجود که امکانات جستجوی صوتی بسیار خوبی در اپلیکیشن آی او اس گوگل جای گرفته اند، اما استفاده از برخی عناصر دیگر وجود یک گوشی اندرویدی را الزامی می گرداند. تکنولوژی هرروزه برای تسهیل زندگی ما در حال پیشرفت است و ذات پیشگویانه Google Now که قبل از جستجو از تمایلات و خواسته های شما باخبر است بسیار انقلابی می باشد.
نمی توان اظهار نظر قطعی راجب برتری Google Now از Siri کرد، زیرا این امر به ترجیحات شما بستگی دارد. با به میدان آمدن نسخه marshmallow از اندروید بر انبوه امکانات این دستیار دیجیتال افزوده شده و از آن جمله می توان به Google Now on Tap اشاره کرد.
اپلیکیشن ها و بازی های رایگان بیشتر
تعداد اپلیکیشن ها و بازی های رایگان در اندروید بیشتر از آی او اس است و نمی توان منکر این حقیقت شد. گاه برخی از اپلیکیشن های پولی آی او اس در اندروید به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار دارند و در اندروید تمایل و تلاش برای تشویق مدل درآمدی فریمیوم و تبلیغات درون برنامه ای وجود دارد.
این شرایط ممکن است به نگرانی هایی تن دهد، اپلیکیشن های برتر به اندروید نیز راه پیدا می کنند، اما توانایی کسب درآمد از توسعه در آی او اس به معنای کیفیت بهتر و اپلیکیشن ها و بازی های پریمیومی است که اول از همه در آی او اس جای می یابند.
صنعت در حال حرکت سریعی است و اندروید نیز هم راستا با آن به پیش می رود
باگ ها، مشکلات و رابط های نازیبا و فقدان اپلیکیشن ها – نقاط ضعف اندروید با یک تیم توسعه مصمم سر و کار دارد. پلتفرم کنونی اندروید با نسخه اولیه آن قابل مقایسه نیست و اندروید در حال رشد و تکامل با سرعت بالایی نسبت به رقبای خود می باشد.
بیس کاربری بزرگ و گستره عظیمی از سازندگانی که اقدام به تولید گوشی های اندروید می کنند موجب توسعه و رشد این پلتفرم می شود. در حالی که آی او اس عملکرد ثابتی را از خود به نمایش می گذارد، اندروید به طور مستمر در حال خلق ابتکارات جدید و توسعه و پیشرفت با سرعت بیشتر می باشد. استفاده از NFC برای بار اول در اندروید صورت پذیرفت، ریدرهای اثر انگشت و اسکنرهای شبکیه چشم، پرداخت های موبایل و صفحات نمایش با وضوح بالاتر اول از همه در اندروید روی کار آمدند.
چه چیزی برای شما مهم است؟
به نظر شما اندروید بهتر است یا آی او اس؟ کدامیک از قابلیت های این دو پلتفرم برای شما مهم تلقی می شوند، در بخش دیدگاه ها نظرات خود را برای ما ارسال کنید.
http://www.androidauthority.com برگرفته از