گوگل دهمین سالگرد Translate را جشن گرفت
ارتباطات و تعاملات در تمامی جوانب زندگی از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند، این تعامل را می توان در قالب خواندن آیتم های یک منو به زبانی که کاملا متوجه نمی شوید و یا سعی در درک جهت های یک نشانه حمل و نقل جای داد، Google Translate سرویسی بوده که به مردم در راستای درک کامل آنچه در حال خواندنش هستند یاری رسانده است، Translate به فرم یک اپلیکیشن برای پلتفرم اندروید در دسترس می باشد و کار خود را به عنوان یک سرویس مبتنی بر وب نیز آغاز کرده و امکانی است که در کروم جای گرفته و زمانی که کاربر در صفحات وبی چرخ می زند که به زبان پیش فرض تعیین شده او نمی باشند، به او یاری می رساند. این سرویس برای سال های متمادی حضور داشته و گوگل سالگرد 10 سالگی این محصول پرطرفدار و پرکاربرد خود را جشن گرفت.
افراد به زبان های گوناگون صحبت می کنند و این امر در برخی از شرایط به تعاملات آنها لطمه وارد می سازد، Translate با هدف از میان برداشتن این دیوار روی کار آمد. امکانات متعددی وجود دارند که قابل اعمال بر روی Translate می باشند، اما این اپلیکیشن و سرویس در طول این ده سال راه پر پیچ و خمی را پیموده و پیشرفت های چشمگیری را به ثبت رسانده است. مبنی بر بیانات صورت گرفته، روزانه بیش از 100 میلیارد کلمه ترجمه می شوند و Google Translate در نقش اصلی این ترجمه ها قرار دارد و به مردم از گوشه و کنار دنیا کمک می کند تا عبارات ساده و یا سوالات پیچیده را بفهمند.
Google Translate در زمان انتشار تنها از دو زبان پشتیبانی می کرد، اما امروزه شمار زبان های این سرویس کاربردی به 103 زبان مختلف رسیده است، علاوه بر این گوگل اظهار داشته که Translate کار خود را تنها با صدها کاربر آغاز نمود و این سرویس هم اکنون دارای صدها میلیون کاربر در اقصی نقاط جهان می باشد، به بیان دقیق تر گوگل بیان کرده که سرویس دارای 500 میلیون کاربر است که این رقم دستاورد بزرگی تلقی می شود. Translate قادر به ترجمه کلماتی است که در اپلیکیشن تایپ می کنید، علاوه بر این قابلیت ترجمه زنده این امکان را به شما می دهد تا با استفاده از دوربین گوشی متن یا کلمه موردنظر را اسکن کرده و ترجمه نمایید، البته در صورتی که هر دو زبان در بین 40 زبانی که توسط اپلیکیشن پشتیبانی می شوند، جای داشته باشند. اپلیکیشن علاوه بر این قادر به ذخیره و نگهداری ترجمه هایی است که قبلا انجام داده اید، بدین ترتیب به جای تایپ کلمات می توانید از انگشت خود برای رسم واژه ها بر روی صفحه استفاده نمایید، البته اگر سادگی این راهکار نسبت به تایپ معمولی اثبات شود.