8 عامل که باید در گزینش ابزارهای توسعه اپلیکیشن موبایل مد نظر قرار گیرد - بخش دوم
در مطلب قبلی برخی از عوامل دخیل در گزینش ابزارها و پلتفرم های مناسب برای توسعه اپلکیشن موبایل مورد بررسی قرار گرفت، در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با سایر عوامل آشنا کنیم.
یکپارچگی
لازم است توسعه دهندگان یکپارچگی این ابزارها با سیستم ها و سرویس ها را که ممکن است اپلیکیشن در طول چرخه حیات خود با آنها برخورد داشته باشد، مورد توجه قرار دهند. ابزار علاوه بر این که ارائه دهنده یکپارچه سازی با سایر سیستم ها است، باید توسعه دهنده را قادر به ساخت اپلیکیشن با یکپارچگی لازم گرداند.
برای مثال احتمال دارد که توسعه دهندگان نیاز به ساخت اپلیکیشنی داشته باشند که از (mobile application development(MAM پشتیبانی کند. اگر مایل به استفاده از MADP باشند، لازم است تا اطمینان حاصل کنند که امکان ساخت MAM در داخل اپلیکیشن وجود دارد.
مفهوم یکپارچگی به مواردی دیگر نیز گسترش پیدا می کند، برای نمونه آیا این ابزارها ادمین ها را قادر به ساخت اپلیکیشن هایی که قابل یکپارچگی با سیستم های بک-اند هستند می کند و یا خود این ابزارها قادر به یکپارچگی با زیرساخت های ارائه مستمر و سایر سیستم های کلیدی می باشند.
تخصص
بسیاری از سرویس ها یک codeless experience را وعده می دهند، در حالی که سایر سرویس ها بر ذهنیت "یک بار بنویسید، همه جا اجرا کنید" پایبند هستند که فرآیند کلی را ساده می کند، اما باز هم به کمک توسعه دهندگان نیازمند است. از سوی دیگر یک سرویس کراس پلتفرم باید به جای استفاده از زبان هایی مانند جاوا و سی شارپ متکی بر جاوااسکریپت و اچ تی ام ال باشد و استفاده برای منابع توسعه داخلی را تسهیل گرداند.
توسعه دهندگان باید مدت زمان لازم برای انتشار اپلیکیشن در بازار را نیز مورد توجه قرار دهند، برخی از سرویس ها ارائه دهنده قالب ها و نمونه کدهای آماده هستند و استفاده مجدد از این کدها را امکان پذیر می گردانند. در حالی که برخی دیگر ارائه دهنده قابلیت سفارشی سازی اجزای خاص در صورت داشتن تخصص لازم هستند.
اپلیکیشن ها
هر نوع اپلیکیشنی دارای مزایا و معایب منحصر به فرد خود می باشد، اپلیکیشن های نیتیو معمولا بهترین کارآیی و تجربه کاربری را ارائه می دهند، اما از سوی دیگر توسعه این دسته از اپلیکیشن ها بیشترین هزینه را برای توسعه دهندگان به دنبال دارد، زمان ساخت آنها بیشتر به طول می انجامد و این مدت زمان برای پلتفرم های مختلف بیشتر می گردد. وب اپلیکیشن ها از قابلیت ساخت سریع و آسانی برخوردارند، اما به طور معمول به اندازه اپلیکیشن های نیتیو قدرتمند نیستند، از طرفی اپلیکیشن های هیبرید مابین این دو گروه از اپلیکیشن ها قرار می گیرند.
برخی از سازمان ها باید به پیاده سازی انواع گوناگونی از اپلیکیشن ها بپردازند. برای مثال ممکن است یک اپلیکیشن ساده HTML5 باید برای استفاده کاربران داخلی مناسب باشد، اما مشتریان به اپلیکیشن های نیتیو نیاز داشته باشند.
توسعه دهندگان باید پیش از انتخاب ابزارهای ساخت اپلیکیشن، از آنچه می خواهند بسازند آگاهی کامل داشته باشند، برای مثال اگر مایل به استفاده از یک سرویس MADP و ساخت اپلیکیشن HTML5 هستند، باید از بابت توانایی ارائه رابط کاربری که کاربران دوست خواهند داشت، مطمئن شوند.