0

آیا سامسونگ جاسوس‌افزار اسرائیلی روی گوشی شما نصب کرده است؟

آیا سامسونگ جاسوس‌افزار اسرائیلی روی گوشی شما نصب کرده است؟
بازدید 13

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، در هفته‌های اخیر بسیاری از کاربران سامسونگ اعلام کرده‌اند با اپلیکیشنی روی گوشی خود مواجه شده‌اند که نه آن را نصب کرده‌اند و نه امکان حذف کامل آن را دارند. سازمان حقوق دیجیتال SMEX با انتشار نامه‌ای سرگشاده خطاب به سامسونگ، نسبت به ماهیت AppCloud هشدار داده و آن را نرم‌افزاری «حذف‌نشدنی، مبهم و نقض‌کننده حریم خصوصی» توصیف کرده است.

SMEX مدعی است AppCloud بدون رضایت کاربر نصب شده و داده‌های حساسی از جمله اطلاعات بیومتریک و موقعیت مکانی جمع‌آوری می‌کند. منشأ این اپلیکیشن نیز به‌دلیل توسعه آن توسط شرکت اسرائیلی ironSource، حساسیت‌های سیاسی و امنیتی بیشتری ایجاد کرده است.

در مقابل، سامسونگ در پاسخ رسمی خود هرگونه تهدید امنیتی را رد کرده و AppCloud را یک ابزار بازاریابی می‌داند که صرفاً پیشنهاد نصب اپلیکیشن‌های دیگر را ارائه می‌دهد. این شرکت تأکید کرده که حریم خصوصی کاربران را جدی می‌گیرد، اما درباره جزئیات داده‌های جمع‌آوری‌شده یا امکان حذف این اپ توضیح مشخصی نداده است.

تا این لحظه مدرک معتبری مبنی بر استفاده جاسوسی از این اپلیکیشن منتشر نشده، اما حذف‌نشدن AppCloud و سابقه توسعه‌دهنده آن باعث شده نگرانی‌ها میان کاربران و کارشناسان امنیتی ادامه پیدا کند.

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *