0

اوپو در حال توسعه فناوری تایید هویت از طریق اسکن رگ‌های دست است

اوپو در حال توسعه فناوری تایید هویت از طریق اسکن رگ‌های دست است
بازدید 86

پتنت جدید اوپو از فناوری بیومتریک تایید هویت برای قفل گشایی گجت‌های پوشیدنی خبر می‌دهد که به موجب آن قفل دستگاه با اسکن رگ‌های دست کاربر باز می‌شود.

فناوری جدید اوپو با شماره پتنت CN110298944B ثبت شده است و «روش باز کردن قفل وریدی و باز کردن دستگاه با رگ» را توصیف می‌کند. اوپو سال ۲۰۱۹ برای ثبت این پتنت اقدام کرده بود اما اطلاعات آن اخیرا منتشر شده است. طبق توضیحات، این پتنت یک سیستم بیومتریک شبیه به سیستم تشخیص چهره یا اسکن اثر انگشت را توصیف می‌کند اما این بار رگ‌های دست کاربران اسکن می‌شود. قابل ذکر است که این فناوری شباهت زیادی به سیستم Hand ID ال جی دارد که برای باز کردن قفل‌ها از ضخامت و خصوصیت‌ها رگ‌های کاربران استفاده می‌کرد.

اوپو در حال توسعه فناوری تایید هویت از طریق اسکن رگ‌های دست است

بنابراین می‌توان انتظار داشت که این سیستم نیز ضخامت و ویژگی‌های رگ دست کاربران را برای تایید هویت و اجازه دسترسی بررسی و ضبط کند. در حالی که جزئیات دقیق این فناوری مشخص نشده است، اما سیستم اشاره شده در این پتنت می‌تواند به طور بالقوه در محصولات مختلف الکترونیکی غول‌ فناوری چینی کاربرد داشته باشد.

کاربرد این فناوری به ویژه در محصولات پوشیدنی شرکت اوپو مانند دسبتند‌ها و ساعت‌های هوشمند مشخص است. با این وجود باید عنوان کرد هنوز مشخص نیست که آیا شرکت اوپو در حال توسعه فناوری امنیتی جدید خود است یا فقط پتنت آن مشاهده شده است.

به نظر می‌رسد ممنوعیت‌های شرکت هواوی و افت سهم این شرکت در بازار گوشی‌های هوشمند باعث شده است تا سایر شرکت‌های چینی برای پر کردن خلا به وجود آمده محصولات و فناوری‌های جدید خود را معرفی کنند. اوپو نیز در چند وقت گذشته از فناوری و محصولات جدید خود مانند نسل جدید فناوری دوربین زیر نمایشگر، اوپو واچ ۲ و جدیدترین فناوری‌ شارژ سریع خود رونمایی کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *