0

درگیری شدید بین اسکوچیچ و خلیل‌زاده

درگیری شدید بین اسکوچیچ و خلیل‌زاده
بازدید 47

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرورزشی، تیم فوتبال تراکتور سه‌شنبه شب در هفتمین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ نخبگان با نتیجه ۲ بر صفر از السد قطر شکست خورد. اما حواشی این باخت در رختکن تیم شدت گرفت.

در پایان این مسابقه، اتفاقی در رختکن تراکتور رخ داد که منجر به درگیری لفظی شدید بین کاپیتان و سرمربی تراکتور شد.

شجاع خلیل‌زاده بعد از به صدا درآمدن سوت بازی، به محض ورود به رختکن شروع به فریاد بر سر یک بازیکن می‌کند که این موضوع واکنش اسکوچیچ را پی دارد و سرمربی تراکتور به همه اعلام می‌کند فقط او اجازه صحبت در رختکن را دارد و همه باید ساکت باشند.

پس از تذکر سرمربی تراکتور، خلیل‌زاده پاسخ اسکوچیچ را می‌دهد که همین موضوع منجر به درگیری لفظی بین این دو نفر شده است.

اسکوچیچ بعد از این اتفاق به باشگاه تراکتور اعلام کرده با این بازیکن برخورد شود و تهدید کرده در صورت ادامه این روند و عدم برخورد با خلیل‌زاده، ممکن است تصمیمات دیگری بگیرد.

این در شرایطی است که فریاد‌های خلیل‌زاده بر سر بازیکنان در دیدار‌های قبلی نیز باعث دلخوری اسکوچیچ از او شده بود.

تراکتور بعد از دیدار با السد همچنان برای بازی هفته آینده با الغرافه در کشور قطر حضور دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *