0

برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشی همزمان با میلاد حضرت مهدی (عج)

برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشی همزمان با میلاد حضرت مهدی (عج)
بازدید 28

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اخلاق، نمایشگاه گروهی نقاشی «مِهرِ اَزَل» به نمایشگاه‌گردانی سیده معصومه حسینی، از ۱۵ تا ۲۱ بهمن‌ همه‌روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۸ در نگارخانه کلک خیال فرهنگسرای اخلاق برپا می‌شود.

در جهانی که بیش از هر زمان با رنج بی‌عدالتی، ناامنی و بحران‌های انسانی روبه‌رو است، اندیشه منجی و امید به صلح و رهایی، به خواستی مشترک میان انسان‌ها بدل شده است. این نمایشگاه با الهام از این اندیشه جهانی و به مناسبت نیمه شعبان، مجموعه‌ای از ۱۷ اثر نقاشی را به نمایش می‌گذارد که توسط جمعی از هنرمندان و با تکنیک‌های رنگ روغن و گواش خلق شده‌اند.

آثار ارائه‌شده با تمرکز بر مفهوم منجی آخرالزمان، جلوه‌هایی از حیات و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) و واقعه غدیر را بازتاب می‌دهند و تلاشی هستند برای بیان هنری دغدغه‌های انسانی و فراتاریخی. هنرمندان این مجموعه، آثار خود را با نگاهی تأمل‌برانگیز و به نیت ادای احترام به ساحت این مفاهیم متعالی، تولید کرده‌اند.

در این نمایشگاه آثار نقاشان فریده ورزدار، سمانه براتی، صدیقه شاه‌بیگ و مطهره شاه‌بیگ به نمایش درآمده است.

حسینی مدیر گروه هنر نهم، تصویرگر، نگارگر، نقاش و گرافیست، کارشناس ارشد تصویرسازی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری سپهر نهم آذرنگار، عضو انجمن‌های هنری و استاد دانشگاه سوره است. وی سابقه شرکت در ۳۵ نمایشگاه گروهی، برگزاری ۳ نمایشگاه انفرادی، مشارکت و برگزاری ۴۰ کارگاه نقاشی داخلی و بین‌المللی و داوری جشنواره‌های متعدد هنری را در کارنامه خود دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *