0

گوشی آنر ۷۰۰ احتمالا نمایشگر پشتی ۱٫۷ اینچی خواهد داشت

گوشی آنر ۷۰۰ احتمالا نمایشگر پشتی ۱٫۷ اینچی خواهد داشت
بازدید 14

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، آنر پس از معرفی گوشی رباتیک خود در چین، روی توسعه‌ی چندین محصول خلاقانه‌ی دیگر کار می‌کند. اطلاعات فاش‌شده نشان می‌دهد این برند برنامه‌های جاه‌طلبانه‌ای برای تغییر طراحی و مشخصات فنی محصولات آینده‌اش دارد.

دیجیتال چت استیشن ادعا می‌کند که آنر در حال ارزیابی طرحی برای ساخت یک گوشی باریک با تمرکز بر قابلیت‌های عکاسی است که از نمایشگر ثانویه‌ی ۱٫۷ اینچی در پنل پشتی بهره خواهد برد. گمانه‌زنی‌ها نشان می‌دهد این ویژگی احتمالا در سری آنر ۷۰۰ استفاده خواهد شد که طبق روال گذشته، تا پایان سال جاری میلادی در بازار چین معرفی می‌شود.

بخش دیگری از این گزارش به تلاش برای شکستن رکورد ظرفیت باتری در گوشی‌های هوشمند اشاره دارد. آنر تولید آزمایشی باتری جدیدی با ظرفیت اسمی ۱۱٬۷۹۰ میلی‌آمپرساعت را آغاز کرده است که ظرفیت واقعی‌اش به حدود ۱۲ هزار میلی‌آمپرساعت می‌رسد. این باتری غول‌پیکر احتمالا در گوشی پاور ۳ مجهز به تراشه‌ی سه نانومتری دیمنسیتی ۸۶۰۰ به کار خواهد رفت که اوایل سال ۲۰۲۷ عرضه می‌شود.

توسعه‌ی یک گوشی تاشدنی با نمایشگر بسیار عریض نیز ظاهرا در دستور کار قرار دارد. آنر در حال بررسی ساخت یک تاشدنی بزرگ‌تر از نمونه‌های ۶٫۳ و ۶٫۴ اینچی موجود در بازار است که بر اساس شایعات قبلی، به دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، تراشه‌ی Snapdragon 8 Elite Gen 6 و باتری ۷ هزار میلی‌آمپرساعتی مجهز خواهد بود.

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *