0

اعلام برنامه فعالیت واحدهای قضایی کشور از 15 فروردین

اعلام برنامه فعالیت واحدهای قضایی کشور از 15 فروردین
بازدید 4
اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بنابر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با هدف استمرار ارائه خدمات عمومی و حفظ امنیت و آرامش کارکنان محترم دستگاه قضا، فعالیت تمامی واحدهای قضایی و اداری در سراسر کشور از 15 فروردین ماه تا اطلاع ثانوی با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.

مدیران محترم با رعایت اقتضائات استانی و شرایط کاری هر واحد به گونه ای برنامه ریزی نمایند که تمامی کارکنان به نوبت در محل کار حاضر شوند و سایر کارکنان دورکار نیز آمادگی لازم را برای حضور در محل کار داشته باشند.

ضمناً اولویت استفاده از دورکاری با بانوان و  کارکنان دارای فرزند خردسال بوده و تمامی رده‌های مدیریتی از شمول دورکاری مستثنی می باشند.

با توجه به تعیین اوقات رسیدگی های قبلی، روسای محترم واحدهای قضایی ترتیبی اتخاذ فرمایند که با حضور فعالانه همکاران اعم از قضایی و اداری، حتی الامکان رسیدگی ها در موعد مقرر انجام پذیرد و تعیین تکلیف پرونده های زندانی دار در اولویت باشد.

همچنین با تعیین شعب کشیک در دادسراها و محاکم کیفری 2 و 1 در سراسر کشور، زمینه خدمات رسانی به مراجعین در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل فراهم شود.

انتهای پیام/

 
 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *