0

اولین تصویر از پردازنده دسکتاپ Nova Lake-S اینتل با سوکت LGA 1954 فاش شد

اولین تصویر از پردازنده دسکتاپ Nova Lake-S اینتل با سوکت LGA 1954 فاش شد
بازدید 3

اولین تصویر غیررسمی از پردازنده دسکتاپ موردانتظار Nova Lake-S اینتل فاش شد. تصویر حاضر که نمونه اولیه این تراشه را نشان می‌دهد، تغییرات ساختاری سوکت جدید و طراحی متفاوت این نسل را نسبت به پردازنده‌های فعلی تأیید می‌کند.

این پردازنده با انتقال بریدگی‌ها از سمت چپ (مشابه Arrow Lake-S) به راست و تغییر چشمگیر ابعاد فیزیکی، فقط از سوکت جدید LGA 1954 پشتیبانی می‌کند و با مادربردهای قدیمی سازگار نیست. منبع آگاهی در شبکه اجتماعی ایکس با انتشار این تصاویر تأیید کرد که بخش جلویی این تراشه شباهت زیادی به پردازنده‌های نسل دوازدهم موسوم به Alder Lake دارد.

پردازنده دسکتاپ Nova Lake-S

در بخش پشتی این تراشه حداقل ۳۵ خازن دیده می‌شود که در مقایسه با ۳۶ خازن پردازنده پرچمدار Core Ultra 9 285K یک عدد کمتر است. همچنین چینش پین‌ها کاملاً تغییر کرده‌اند. این پردازنده‌ها از پیکربندی‌های سوکت 1L و 2L ILM نیز پشتیبانی می‌کنند.

پردازنده دسکتاپ Nova Lake-S اینتل

اینتل این خانواده را با نام تجاری Core Ultra Series 4 یا سری ۴۰۰ روانه بازار می‌کند و از دو معماری هسته کاملاً جدید به نام‌های Coyote Cove برای هسته‌های قدرتمند و Arctic Wolf برای هسته‌های کم‌مصرف بهره می‌برد. این تراشه‌ها ترکیبی از معماری‌های گرافیکی یکپارچه Xe3 و Xe3P را نیز در خود جای می‌دهند.

لاین‌آپ دسکتاپ نوا لیک در دو نسخه Single-Compute Tile با حداکثر ۲۸ هسته و حافظه کش ۱۴۴ مگابایتی، و نسخه Dual-Compute Tile با حداکثر ۵۲ هسته و حافظه کش غول‌پیکر ۲۸۸ مگابایتی به دست کاربران می‌رسد.

اینتل پردازنده‌های سری نوا لیک را در اوایل سال ۲۰۲۷ به همراه مادربردهای پیشرفته سری ۹۰۰ که به سوکت جدید مجهز هستند، روانه بازار می‌کنند. این پلتفرم یکی از بزرگ‌ترین به‌روزرسانی‌های دسکتاپ اینتل در سال‌های اخیر محسوب می‌شود. ‌اکنون نمونه‌های اولیه این تراشه‌ها برای ارزیابی در اختیار شرکای تجاری قرار گرفته‌اند و به زودی اطلاعات دقیق‌تری از بنچمارک‌ها و عملکرد آن‌ها منتشر خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *