0

اپل نام نسخه جدید macOS را «Golden Gate» گذاشت

اپل نام نسخه جدید macOS را «Golden Gate» گذاشت
بازدید 4

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اپل طبق سنت سال‌های اخیر، نسخه‌های جدید سیستم‌عامل macOS را با نام مکان‌ها و نمادهای طبیعی کالیفرنیا معرفی می‌کند. نسخه جدید این سیستم‌عامل با عنوان «Golden Gate» نام‌گذاری شده که به تنگه گلدن گیت در نزدیکی شهر سان‌فرانسیسکو اشاره دارد.

معرفی نام جدید macOS در شرایطی انجام شده که اپل در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان (WWDC 2026) تمرکز ویژه‌ای بر برنامه‌های هوش مصنوعی خود دارد. این شرکت قصد دارد پس از انتقادهایی که نسبت به عرضه اولیه قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل و تأخیر در ارائه برخی ویژگی‌ها مطرح شده بود، رویکرد تازه‌ای در این حوزه ارائه کند.

«گلدن گیت» یکی از شناخته‌شده‌ترین نمادهای کالیفرنیا است و پل معروفی با همین نام نیز در شهر سان‌فرانسیسکو قرار دارد. اپل با انتخاب این نام، همچنان به سنت پیوند دادن برند macOS با هویت و جغرافیای کالیفرنیا ادامه داده است.

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *