0

ثبت سفارش واردات پنج کنجاله از 9 شهریورماه آغاز می‌شود

ثبت سفارش واردات پنج کنجاله از 9 شهریورماه آغاز می‌شود
بازدید 8
اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ثبت سفارش واردات انواع کنجاله از جمله کنجاله سویا، آفتابگردان، گلرنگ، پنبه‌دانه و کلزا از 9 شهریورماه 1405 به صورت سیستمی و از طریق سامانه جامع تجارت امکان‌پذیر می‌شود.

بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، این اقدام در راستای اجرای مصوبه ستاد تنظیم بازار و با هدف تسهیل فرآیند واردات کالاهای اساسی و ضروری انجام شده است.

واردات دانه‌های روغنی سویا و کلزا بدون سقف شد

بر این اساس، بازرگانان می‌توانند از تاریخ 9 شهریورماه نسبت به ثبت سفارش واردات انواع کنجاله از طریق سامانه جامع تجارت اقدام کنند.

همچنین ثبت سفارش این اقلام بدون اعمال سقف سابقه بازرگان انجام خواهد شد و محدودیت مربوط به سقف سابقه در این فرآیند اعمال نمی‌شود.

کنجاله سویا، آفتابگردان، گلرنگ، پنبه‌دانه و کلزا از جمله اقلام مورد استفاده در تأمین نهاده‌های مورد نیاز بخش دام و طیور هستند.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *