0

جنجال در لیگ برتر / پرسپولیس گزینه سقوط شد!

جنجال در لیگ برتر / پرسپولیس گزینه سقوط شد!
بازدید 29

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، حساس‌ترین دیدار هفته بیست‌ویکم لیگ برتر با شکست ۳ بر یک پرسپولیس برابر گل گهر به پایان رسید؛ باختی که پنجمین شکست فصل و چهارمین ناکامی سرخ‌ها در نیم‌فصل دوم بود. پرسپولیس با این نتیجه ۳۴ امتیازی ماند و با یک پله سقوط به رده پنجم جدول رفت، در حالی که گل گهر ۳۶ امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به تراکتور، استقلال و سپاهان به صدر جدول صعود کرد.

عملکرد پرسپولیس در نیم‌فصل دوم نگران‌کننده است؛ چهار شکست مقابل فجر سپاسی، فولاد، ملوان و گل گهر و تنها دو پیروزی برابر سپاهان و چادرملو باعث شده این تیم از ۶ بازی فقط ۶ امتیاز بگیرد. در جدول جداگانه نیم‌فصل دوم، پرسپولیس با همین ۶ امتیاز در رده دوازدهم قرار دارد؛ جایگاهی دور از انتظار برای تیمی مدعی قهرمانی.

آمار تفاضل گل نیز وضعیت بحرانی را پررنگ‌تر می‌کند. پرسپولیس در این بازه ۶ گل زده و ۱۰ گل دریافت کرده و با تفاضل ۶- ضعیف‌ترین عملکرد را در میان تمام تیم‌ها ثبت کرده است؛ آماری که بیشتر به تیم‌های درگیر سقوط شباهت دارد تا یک مدعی.

حتی این خطر وجود دارد که با کسب امتیاز توسط رقبای پایین‌تر در بازی‌های معوقه، پرسپولیس تا رده پانزدهم جدول نیم‌فصل دوم سقوط کند؛ سناریویی که زنگ خطر جدی برای کادرفنی و هواداران به صدا درآورده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *