0

خیابان‌ها خاکریز مردم‌ است؛ با شهادت رهبری من مسلمان‌تر شدم

خیابان‌ها خاکریز مردم‌ است؛ با شهادت رهبری من مسلمان‌تر شدم
بازدید 49

انسیه شاه‌حسینی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شهادت رهبر انقلاب بیان کرد: شهادت رهبر معظم انقلاب به قدری جانکاه است که در هیچ واژه‌ای نمی‌گنجد. امروز تمام آزادی‌خواهان جهان که بویی از انسانیت برده‌اند در غم ما شریک هستند.

وی تاکید کرد: با توجه به شناختی که من از آیت‌الله خامنه‌ای داشتم و به خصوص پس از شهادت حاج قاسم، آرزو می‌کردم که خدا یک شهادت شیرین نصیب رهبر ما کند زیرا چیزی غیر از شهادت برای آقا ظالمانه بود.

کارگردان «دست ناپیدا» اظهار کرد: وقتی رهبر انقلاب در چنین ماه عزیزی (ماه رمضان) به شهادت رسیدند با خود گفتم که چیزی غیر از این شایسته عزیز ما نبود. امام خامنه‌ای به آرزوی خود رسیدند و با شهادت ایشان من مسلمان‌تر شدم زیرا با چشم دیدم کسانی که تا پای جان در جبهه حق می‌ایستند در نهایت به مراد دل خود می‌رسند.

این کارگردان با اشاره به اتحاد و حضور ملت ایران در میدان عنوان کرد: مردم این روزها با حضور در میدان به هنرمندان، اهل قلم و کسانی که تریبون در اختیار دارند، درس می‌دهند. آنها با حرکت عظیم خود به ما می‌آموزند که چگونه فیلم بسازیم و چگونه زندگی کنیم. من هر زمان که سعادتی باشد در این تجمعات مردمی شرکت می‌کنم و گاهی از خجالت آب می‌شوم. هرکدام از این مردم یک قهرمان هستند و از بچه کوچک تا پیرمرد و پیرزن شجاعانه پای کشور ایستاده‌اند.

شاه‌حسینی در پایان خطاب به هنرمندان متذکر شد: گاهی فکر می‌کنم که آیا فیلم‌ها و آثار هنری که می‌سازیم در خور مردم عزیز ایران است؟ امیدوارم فیلمی در شان این مردم با چنین عظمت روح، قدرت، بصریت و درک سیاسی ساخته شود. امروز خیابان‌ها خاکریز این ملت است و هنرمندان باید در صحنه حضور داشته باشند و از آنها یاد بگیرند. هنرمندان باید بدانند که برای چه کسانی کار می‌کنند. خوشبختانه یا متاسفانه اکنون مردم جلوتر از هنرمندان حرکت می‌کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *