0

رباتی برای حل مشکل کمبود کشیش‌ در ژاپن

رباتی برای حل مشکل کمبود کشیش‌ در ژاپن
بازدید 15

به گزارش ایسنا، این ربات در همکاری با شرکت Teraverse و پروفسور سِیجی کومگای از دانشگاه کیوتو طراحی شده و قادر است به پرسش‌های کاربران درباره فلسفه بودایی پاسخ دهد و حرکات مذهبی کلاسیک مانند دست‌ به هم گذاشتن، تعظیم و نشستن در وضعیت‌های مدیتیشن را تقلید کند.

هدف از پروژه بوداروید، بررسی امکان‌های جدید در تعامل انسان و هوش مصنوعی است، به‌ویژه با ادغام افکار دینی با فناوری‌های نوین. بوداروید مجهز به صدا و لباس‌های ساده است تا ظاهر و صدایش انسانی‌تر شود؛ به حدی که اگر سر ربات آشکار نبود، برخی ممکن بود آن را یک انسان واقعی تصور کنند.

این ربات نه تنها می‌تواند به ارائه مشاوره روانی و امنیت روانی برای کسانی که تمایل دارند درباره موضوعات دشوار صحبت کنند کمک کند، بلکه فرصت‌های پژوهشی جدیدی در زمینه تلاقی هوش مصنوعی و اخلاق دینی فراهم می‌آورد و می‌تواند به کاهش کمبود نیروی انسانی در بخش مذهبی ژاپن کمک کند.

در یک ویدئوی منتشر شده، بوداروید به پرسش‌هایی مانند «تمایل به نوشیدن زیاد» پاسخ داد: «از چیزهای مضر دوری کنید و از نوشیدن خودداری کنید. تلاش برای انجام کارهای نیک، بزرگ‌ترین خوشبختی است.» درباره عجله در انجام کارها نیز گفت: «مهم است که عجله نکنیم، بلکه هر چیز را یکی‌یکی بررسی کنیم و تشخیص دهیم چه چیزی واقعا ضروری است. با تدبیر پیش برویم و مسائل را کم‌کم مرتب کنیم».

پروفسور کومگای، بوداروید را تکامل طبیعی ربات‌ها می‌داند و معتقد است که ربات‌ها از مراقبت‌های بهداشتی به مشاغل مبتنی بر ارتباط با انسان نیز وارد خواهند شد.

XNOVA قصد دارد در آینده با ایجاد ربات‌های بیشتری که استانداردهای اخلاقی را تجسم می‌کنند، پیاده‌سازی اجتماعی مفهوم «هوش مصنوعی با تفکر» را توسعه دهد و کاربردهای عملی بیشتری برای ربات‌ها در بخش مذهبی فراهم کند.

انتهای پیام 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *