0

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی
بازدید 13

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، در مدل‌های Supersonic سری آیفون ۱۸ پرو و نسخه‌ی Ultimate در گوشی تاشدنی آیفون دوئو دوربین‌های پشتی به‌طور کامل حذف و پنلی یکدست از جنس تیتانیوم گرید هوافضا جایگزین شده‌اند. مهندسان کاویار دوربین سلفی را نیز در سطح سخت‌افزاری غیرفعال کرده‌اند تا دستگاه برای کارمندانی که در محیط‌های امنیتی، دولتی یا شرکتی با ممنوعیت تصویربرداری فعالیت می‌کنند، مناسب باشد.

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

کاویار برای کاربرانی که به عکاسی نیاز دارند چهار مدل Versus، مدل Titanium، نسخه‌ی Signature و Prestige را آماده کرده است. تغییرات اعمال‌شده شامل روکش چرم تمساح مشکی، پیچ‌های نمایان تیتانیومی و آبکاری طلای ۲۴ عیار می‌شود. مشخصات فنی از جمله باتری و نرم‌افزار گوشی‌ها هیچ تغییری نسبت‌به مدل‌های معمولی ندارد.

رونمایی از آیفون ۱۸ پرو مکس بدون دوربین / عجیب ولی واقعی

تیراژ تولید هر نسخه فقط ۱۹ دستگاه خواهد بود. قیمت گوشی در مدل Versus برای iPhone 18 Pro از ۱۰٬۵۶۰ دلار آغاز می‌شود و در نسخه بدون دوربین Supersonic به ۱۰٬۷۷۰ دلار می‌رسد. مدل‌های تاشدنی iPhone Duo با برچسب قیمتی ۱۳٬۴۱۰ دلار برای نسخه تیتانیومی و ۱۳٬۹۹۰ دلار برای نسخه بدون دوربین Ultimate به‌همراه جعبه قفل‌دار اختصاصی و مدال یادبود طلا عرضه می‌شوند.

۵۸۵۸

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار و مقالات گوناگون