0

رگولاتورهای آمریکا، اروپا و بریتانیا برای حفظ رقابت در حوزه هوش مصنوعی بیانیه مشترک امضا کردند

رگولاتورهای آمریکا، اروپا و بریتانیا برای حفظ رقابت در حوزه هوش مصنوعی بیانیه مشترک امضا کردند
بازدید 90

رگولاتورهای ایالات متحده، اتحادیه اروپا و بریتانیا بیانیه مشترکی را برای اطمینان از رقابت مؤثر در فضای هوش مصنوعی امضا کردند که در آن اصولی برای حمایت از مصرف‌کنندگان مطرح شده است. پس از رونق‌گرفتن هوش مصنوعی مولد، هر کدام از این رگولاتورها به‌صورت جداگانه اقدامات مهمی برای حفظ رقابت کرده‌اند، اما اکنون رویه مشترکی در پیش خواهند گرفت.

براساس گزارش رویترز، در بیانیه رگولاتورها آمده است که هوش مصنوعی مولد به سرعت در سال‌های اخیر تکامل یافته است و این همکاری بین سازمان‌های نظارتی می‌تواند ابزارهای جدیدی برای رقابت، تسریع فرصت‌ها، نوآوری و رشد فراهم کند.

همکاری رگولاتورهای آمریکا و اروپا درباره هوش مصنوعی

رگولاتورهای آمریکا، اروپا و بریتانیا برای حفظ رقابت در حوزه هوش مصنوعی بیانیه مشترک امضا کردند

رگولاتورها که شامل کمیسیون اروپا، سازمان رقابت و بازار بریتانیا، وزارت دادگستری و کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده می‌شوند، می‌گویند که قصد دارند با عواملی که می‌تواند رقابت منصفانه را تضعیف کند، مقابله کنند. آن‌ها می‌گویند که با استفاده از قوانین مربوطه، برای تضمین رقابت مؤثر و عملکرد منصفانه و صادقانه شرکت‌های فناوری با مصرف‌کنندگان و مشاغل تلاش خواهند کرد.

به نظر می‌رسد که اصول مشترک این رگولاتورها از حذف رقبای کوچک‌تر و ادغام آن‌ها با شرکت‌های بزرگ‌تر جلوگیری خواهد کرد. یکی از مهم‌ترین اقدامات این رگولاتورها در هوش مصنوعی، تصویت قوانین هوش مصنوعی یا AI Act است که اتحادیه اروپا قرار است آن را تا مدتی دیگر اجرایی کند.

طبق قوانین اتحادیه اروپا، سیستم‌های هوش مصنوعی با توجه به خطر احتمالی و حوزه فعالیت آن‌ها به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شوند. به این ترتیب بر سیستم‌هایی که میزان خطر آن‌ها بالا باشد، قوانین سختگیرانه‌ای اعمال خواهد شد که قبل از ورود به بازار اتحادیه اروپا باید از آن‌ها پیروی کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *