0

سامسونگ قیمت گوشی گلکسی زد فولد ۷ را افزایش داد

سامسونگ قیمت گوشی گلکسی زد فولد ۷ را افزایش داد
بازدید 42

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، گوشی تاشدنی گلکسی زد فولد ۷ که سال گذشته معرفی شد، قرار است چند ماه دیگر با نسل جدید جایگزین شود. معمولاً با نزدیک‌شدن زمان عرضه‌ی مدل جدید، قیمت مدل قبلی کاهش می‌یابد تا خریداران بیشتری را جذب کند؛ اما در آمریکا این اتفاق نیفتاده و قیمت گلکسی زد فولد ۷ افزایش یافته است.

قیمت گوشی تاشدنی پرچمدار سامسونگ در آمریکا با سه کانفیگ (۲۵۶ گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت) به‌ترتیب ۲٬۰۰۰، ۲٬۱۲۰ و ۲٬۴۲۰ دلار تعیین شده بود. حالا قیمت مدل ۵۱۲ گیگابایتی به ۲٬۲۰۰ دلار و مدل یک ترابایتی به ۲٬۵۰۰ دلار افزایش یافته و قیمت مدل ۲۵۶ گیگابایتی بدون تغییر باقی مانده است.

احتمالاً گلکسی زد فولد ۸ که تابستان امسال عرضه می‌شود با قیمت بالاتری به فروش خواهد رسید. با توجه به وضعیت فعلی بازار و قیمت قطعات مورد نیاز، بعید به نظر می‌رسد سامسونگ بتواند کاری برای کاهش قیمت‌ها انجام دهد.

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *