0

سرویس امنیت فدرال روسیه: پاول دورف، مدیر تلگرام تحت تعقیب بین‌المللی قرار گرفت

سرویس امنیت فدرال روسیه: پاول دورف، مدیر تلگرام تحت تعقیب بین‌المللی قرار گرفت
بازدید 6

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از دیجیاتو، سرویس امنیت فدرال روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد دورف را به تسهیل فعالیت‌های تروریستی متهم و حکم بازداشت بین‌المللی او را صادر کرده است.

FSB مدعی است تلگرام کانال‌ها، گروه‌های گفتگو و ربات‌هایی را که به گفته این نهاد توسط سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین، گروه‌های تروریستی و سازمان‌های افراطی برای هماهنگی حملات، جذب نیرو و انجام کلاهبرداری‌های سایبری استفاده می‌شدند، حذف نکرده است.

این تحول پس از آن رخ می‌دهد که در ماه فوریه گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه مقام‌های روسیه علیه دورف پرونده کیفری تشکیل داده‌اند. دورف در آن زمان با انتشار پستی در شبکه اجتماعی X تشکیل این پرونده را تأیید و دولت روسیه را متهم کرد که از این تحقیقات برای اعمال فشار بر تلگرام استفاده می‌کند.

او در آن زمان نوشت: «مقام‌ها هر روز بهانه‌های تازه‌ای برای محدود کردن دسترسی روس‌ها به تلگرام می‌سازند، زیرا در تلاشند حق حریم خصوصی و آزادی بیان را سرکوب کنند.»

دورف علاوه‌بر این پرونده، همچنان با یک پرونده کیفری در فرانسه نیز روبه‌رو است که به فعالیت‌های غیرقانونی در تلگرام مربوط می‌شود. بااین‌حال، مقام‌های فرانسوی اوایل امسال محدودیت‌های سفر او را لغو کردند و به او اجازه دادند این کشور را ترک کند.

۵۸۵۸

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *