0

مدیران شنل ابرقهرمانی را کنار بگذارند

تصویر پیدا نشد !
بازدید 7

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، شاهین جعفری، مدیرعامل شرکت روما، در برنامه «رونق» از یکی از رایج‌ترین تصورهای اشتباه درباره مدیریت و رهبری صحبت می‌کند؛ اینکه بسیاری از مدیران فکر می‌کنند باید همیشه پاسخ همه سوال‌ها را بدانند و در هر شرایطی نقش یک «ابرقهرمان» را ایفا کنند.

جعفری معتقد است که رهبری واقعی از جایی آغاز می‌شود که مدیر بپذیرد او هم مانند دیگران یک انسان است؛ قرار نیست همه تصمیم‌ها را به‌تنهایی بگیرد یا همیشه بهترین پاسخ را داشته باشد. پذیرش این «آسیب‌پذیری» نه‌تنها نشانه ضعف نیست، بلکه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک رهبر موفق است.

او در ادامه به نقش احساسات در شرایط بحرانی هم می‌پردازد و توضیح می‌دهد که چگونه ترس می‌تواند خودش را در قالب خشم یا کنترل‌گری نشان دهد.

جزئیات بیشتر این نگاه متفاوت به رهبری و مدیریت را در این ویدئو ببینید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *