0

نمایشگر آیفون ۱۷ دو پیشرفت مهم خواهد داشت

نمایشگر آیفون ۱۷ دو پیشرفت مهم خواهد داشت
بازدید 77

به ادعای دیجیتال چت استیشن، تمام مدل‌های آیفون ۱۷ که امسال معرفی می‌شوند، دو تغییر مهم در نمایشگر خواهند داشت.

حاشیه‌های اطراف نمایشگر احتمالاً باریک‌تر می‌شوند؛ ویژگی‌ای که پیش‌تر فقط در مدل‌های پرو آیفون ۱۶ دیده شده بود و امسال به مدل‌های استاندارد آیفون ۱۷ و آیفون ۱۷ ایر خواهد رسید.

از سوی دیگر، داینامیک آیلند احتمالاً تغییراتی خواهد داشت. جزئیاتی درباره این تغییرات ذکر نشده؛ اما ممکن است شاهد رابط کاربری بازطراحی‌شده‌ای باشیم.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی های آیفون در بازار ایران [خرداد ۱۴۰۴]

  • محبوب ترین گوشی های آیفون در بازار ایران [تابستان ۱۴۰۴]

شایعاتی درباره‌ی کوچک‌ترشدن حفره‌ی دوربین آیفون منتشر شده، اما مشخص نیست این تغییر امسال با آیفون ۱۷ ارائه می‌شود یا سال آینده با آیفون ۱۸.

اپل طبق معمول در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) از نسل جدید آیفون رونمایی می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *