0

چرا «اینترنت پرو» دردی از کسب‌وکارهای آنلاین دوا نمی‌کند؟

چرا «اینترنت پرو» دردی از کسب‌وکارهای آنلاین دوا نمی‌کند؟
بازدید 2

به گزارش خبرگزری خبرآنلاین، اگرچه فروشگاه‌های آنلاین (ویترین‌ها) از نظر تنوع و تکنولوژی پیشرفت کرده‌اند، اما به دلیل تورم بالا و کاهش قدرت خرید، بخش بزرگی از جامعه توان خرید کالاها را ندارند. فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنتی به عنوان یکی از بزرگترین ضربه‌ها به اقتصاد دیجیتال معرفی شده است. این محدودیت‌ها باعث شده بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک که در بستر شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کردند، مشتریان خود را از دست بدهند.

آمارها نشان‌دهنده تمرکز خریدها در دست اقلیتی خاص است و توده مردم بیشتر به تماشای کالاها (Window Shopping) در فضای مجازی بسنده می‌کنند. افزایش هزینه‌های لجستیک، انبارداری و ارسال کالا باعث شده که قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده افزایش یابد و مزیت رقابتی خرید آنلاین نسبت به خرید حضوری کاهش پیدا کند.

اقتصاد دیجیتال در ایران با وجود پتانسیل بالا، در محاصره «کاهش قدرت خرید» و «اختلالات اینترنتی» قرار گرفته است که باعث شده این بازار به جای رونق، با نوعی رکود در بخش تقاضا مواجه شود.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *