0

جنگ نرم‌افزاری در بازار لوازم خانگی: اقدامات انتخاب برای رفع مشکل تلویزیون‌های اسنوا

جنگ نرم‌افزاری در بازار لوازم خانگی: اقدامات انتخاب برای رفع مشکل تلویزیون‌های اسنوا
بازدید 45

غلامحسین کسایی، مدیرعامل لوازم خانگی گروه انتخاب، در گفتگوی اختصاصی با زومیت، برای ریشه‌ی مشکل اخیر تلویزیون‌های هوشمند اسنوا را تشریح کرد. وی تاکید کرد که مشکل به‌وجود آمده در تلویزیون‌های این شرکت نه یک باگ، که عدم همکاری در به‌روزرسانی نرم‌افزاری توسط تامین‌کننده‌ی چینی است.

ماجرا از حدود چهار سال پیش شروع شد. زمانی که گروه انتخاب تصمیم گرفت برای تلویزیون‌های هوشمند خود یک پلتفرم و سیستم‌عامل بومی به نام «DONE» را توسعه دهد. کسایی توضیح می‌دهد: «هدف اصلی ما در دست گرفتن کنترل کامل نرم‌افزار، بومی‌سازی و ارائه محتوای متناسب با فرهنگ ایرانی به مشتریان بود.»

این پروژه که توسط یک شرکت دانش‌بنیان داخلی پیش می‌رفت، رفته‌رفته به بلوغ رسید. اما این استقلال برای شریک چینی که پیش از این از بخش نرم‌افزار درآمد قابل توجهی داشت، خبر خوبی نبود. به گفته‌ی مدیرعامل انتخاب، با عمیق‌تر شدن این پلتفرم بومی و قطع شدن منبع درآمدی شرکت چینی، آن‌ها دست به یک اقدام غیرمنتظره زدند.

کسایی این اقدام شریک چینی گروه انتخاب را غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای بود. دلیل اصلی آن، تلاش گروه انتخاب برای رسیدن به خودکفایی در حوزه نرم‌افزار است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *