0

عارف: حوزه سلامت در دو جنگ اخیر بهترین عملکرد را داشت

عارف: حوزه سلامت در دو جنگ اخیر بهترین عملکرد را داشت
بازدید 8

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف، روز پنج‌شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵، در مراسم بهره برداری از اولین مرکز جامع درمان سرطان کودکان در بخش دولتی، افزود: بحث اطفال فی نفسه خیلی مهم است و اساتید اطفال نیز اجر ویژه‌ای دارند.

وی با عنوان این مطلب که وحشت سرطان در خانواده ها با هیچ معیاری سنجیده نمی شود، گفت: خوشحالیم در منطقه جنوب شهر شاهد افتتاح این مرکز هستیم.

عارف افزود: خوشحالم که در این مراسم حضور دارم تا یاد بگیریم از افرادی که کار خیر انجام می دهند.

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: ما امروز در شرایط بحران و جنگی قرار داریم، ولی به دلیل حضور خیرین و نیکوکاران، سرپا هستیم.

وی افزود: سرمایه معنوی وقف، کار خیر و ماندگار است و تجمعات شبانه نیز نوعی از وقف ماندگار است.

عارف گفت: افتخار می کنیم در جامعه ای زندگی می کنیم که خیرین حضور دارند. ما می دانیم که هزینه‌های زندگی برای مردم سخت شده است.

معاون اول رئیس‌جمهوری اظهار داشت: در دو جنگ اخیر، عملکرد حوزه سلامت غیر قابل تصور بود و بهترین عملکرد را داشت.

وی افزود: در جنگ رمضان، حتی یک مورد گزارش از اینکه بیمار در بیمارستان پذیرش نشده باشد و جواب رد شنیده باشد، نداشتیم. 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار و مقالات گوناگون