0

کمبودی در کالاهای اساسی وجود ندارد

کمبودی در کالاهای اساسی وجود ندارد
بازدید 9
اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید سعید راد با اشاره به آغاز خرید گندم به صورت مستقیم از کشاورزان افزود: وضعیت ذخایر کالاهای اساسی مناسب است و گزارشی از کمبود کالاهای اساسی در کشور به دست ما نرسیده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: در بازدیدهای انجام شده از فروشگاه‌های زنجیره ای نیز شاهد وفور کالا در قفسه‌های فروشگاه بودیم.

وی خاطرنشان کرد: گندم سهمیه اردیبهشت‌ماه صنف و صنعت را به قیمت قبل عرضه کرده‌ایم و هیچ افزایش قیمتی نداشته‌ایم و هزینه‌های جانبی، کارگری و موارد مشابه، مطابق با روال سال‌های گذشته بوده است.

انتهای پیام/

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *