0

مدیرعامل ناتینگ به انتقادها از «فون ۳» پاسخ داد

مدیرعامل ناتینگ به انتقادها از «فون ۳» پاسخ داد
بازدید 106

کارل پی، مدیرعامل ناتینگ، در واکنش به نقدها به گوشی جدید «فون ۳»، با انتشار ویدیویی در یوتیوب به بررسی نظرات منتقدان معروفی چون MKBHD و Mrwhosetheboss و Mr Mobile و Trakin Tech پرداخت.

ناتینگ فون ۳ که چند هفته پیش معرفی شد، با وجود طراحی خاص و قابلیت‌های جذاب، با واکنش‌های متفاوتی روبه‌رو شده است.

یکی از اصلی‌ترین محورهای انتقاد، طراحی متفاوت گوشی است. کارل پی می‌گوید: «ما محصولی طراحی کردیم که واقعاً به آن افتخار می‌کنیم؛ بعضی دوستش دارند و بعضی نه و این مسئله کاملاً قابل‌قبول است.»

در پاسخ به تردیدهای مطرح‌شده درباره‌ی نمایشگر پشتی «ماتریکس گلیف» و کاربرد محدود آن برای توسعه‌دهندگان، پی تأکید کرد که باید منتظر بمانیم تا ببینیم آیا این قابلیت می‌تواند اکوسیستم نرم‌افزاری مناسبی ایجاد کند یا نه.

پی به کاهش هزینه‌های توسعه‌ی نرم‌افزار اشاره کرد؛ اما تصویری که در ویدیو نمایش داده شد به استفاده از vibe coding (توسعه‌ی کد با کمک هوش مصنوعی) اشاره داشت؛ روشی که به‌خاطر تولید کدهای ناپایدار و ناامن مورد انتقاد قرار گرفته است. این نگرانی مطرح شده که استفاده از چنین روش‌هایی می‌تواند تجربه‌ای مشابه شکست پروژه‌ی Nothing Chats را تکرار کند.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی های موبایل بازار ایران [تیر ۱۴۰۴]

  • بهترین گوشی مناسب برای بازی [تیر ۱۴۰۴]

یکی دیگر از نکات مورد انتقاد، انتخاب تراشه‌ی Snapdragon 8s Gen 4 به‌جای مدل قدرتمندتر Snapdragon 8 Elite بود. تفاوت عملکرد این تراشه‌ها در استفاده‌های روزمره چندان محسوس نیست؛ اما از شرکتی که ادعای ساخت «پرچمدار واقعی» را دارد، چنین انتخابی جای بحث دارد.

کارل پی در واکنش به این موضوع گفت: «برای ساخت یک تجربه‌ی خوب از گوشی هوشمند، پردازنده مهم است؛ اما دوربین، نمایشگر، باتری و ترکیب کلی دستگاه هم به همان اندازه اهمیت دارند و در مورد گوشی‌های ناتینگ، طراحی صنعتی و نرم‌افزار نقش کلیدی ایفا می‌کنند.»

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *