0

گوشی تاشو سه‌تکه بعدی هواوی، «میت ایکس‌تی اس» خواهد بود

گوشی تاشو سه‌تکه بعدی هواوی، «میت ایکس‌تی اس» خواهد بود
بازدید 113

هواوی میت XT سپتامبر سال گذشته (شهریور ۱۴۰۳) به‌عنوان اولین گوشی تاشدنی سه‌تکه‌ی جهان معرفی شد و حالا فاصله‌ی بسیار کمی تا سالگرد عرضه‌ی آن داریم.

براساس جدیدترین گزارش‌ها، هواوی می‌خواهد در سالگرد معرفی میت XT یک گوشی سه‌تکه‌ی جدید رونمایی کند. احتمالاً نام دستگاه جدید به‌جای میت XT 2، میت XTs خواهد بود.

از جایی که گوشی سه‌تکه‌ی جدید هواوی تغییرات اساسی زیادی ندارد، نام میت ایکس‌تی اس بسیار منطقی به‌نظر می‌رسد. گفته می‌شود این دستگاه در بخش‌‌های پردازنده و دوربین بهبود‌هایی را تجربه خواهد کرد.

مقاله‌های مرتبط
  • بهترین گوشی های تاشو؛ از Mate XT هواوی تا زد فلیپ ۶ [بهار ۱۴۰۴]

گوشی هواوی مدل میت XT از زمان عرضه در چین، بیش‌از ۵۰۰ هزار دستگاه فروش داشته است و احتمالاً نسل بعد هم با استقبال رو‌به‌رو خواهد شد.

قیمت گوشی جدید هواوی میت XTs هنوز مشخص نیست؛ اما احتمالاً در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) و همراه با رنگ‌های سفید و مشکی و قرمز و بنفش معرفی خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *