0

«متا» هوش مصنوعی «لاما ۴» را منتشر کرد

«متا» هوش مصنوعی «لاما ۴» را منتشر کرد
بازدید 116

به گزارش ایسنا، مدل‌های جدید هوش مصنوعی «لاما ۴»(Llama 4) عبارتند از «لاما ۴ اسکات»(Llama 4 Scout)، «لاما ۴ ماوریک»(Llama 4 Maverick) و «لاما ۴ بهیموث»(Llama 4 Behemoth). متا می‌گوید که همه مدل‌ها با مقدار زیادی از داده‌ها شامل متن، تصویر و ویدئو بدون برچسب آموزش دیده‌اند تا درک بصری گسترده‌ای داشته باشند.

به نقل از تک کرانچ، به نظر می‌رسد موفقیت مدل‌های باز شرکت چینی «دیپ‌سیک»(DeepSeek) که عملکرد برابر یا بهتر از مدل‌های پرچم‌دار پیشین لاما دارند، توسعه لاما را بیش از حد به کار انداخت. گفته می‌شود که متا اتاق‌های فکر خود را ترغیب کرده تا بفهمد دیپ‌سیک چگونه هزینه اجرای مدل‌هایی مانند «R1» و «V3» را کاهش داده است.

اسکات و ماوریک آشکارا در وب‌سایت «Llama.com» و شرکای متا از جمله پلتفرم توسعه‌دهنده هوش مصنوعی «هاگینگ فیس»(Hugging Face) در دسترس هستند، اما بهیموث هنوز در حال آموزش است.

متا می‌گوید که «متا ای‌آی»(Meta AI) دستیار مجهز به هوش مصنوعی آن در سراسر برنامه‌ها از جمله «واتس‌اپ»(WhatsApp)، «مسنجر»(Messenger) و اینستاگرام برای استفاده از لاما ۴ در ۴۰ کشور به‌روزرسانی شده است. ویژگی‌های چندوجهی در حال حاضر به زبان انگلیسی و کشور آمریکا محدود هستند.

انتهای پیام

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *