0

سرنگونی ۲۴ پهپاد اوکراین؛ محدودیت پروازها در دو فرودگاه روسیه

سرنگونی ۲۴ پهپاد اوکراین؛ محدودیت پروازها در دو فرودگاه روسیه
بازدید 100

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، خبرگزاری تاس اعلام کرد که سامانه‌های دفاع هوایی ارتش روسیه ۲۴ پهپاد اوکراینی را در عرض سه ساعت بر فراز مناطق بریانسک، کالوگا، اورل و ریازان سرنگون کردند.

این خبرگزاری همچنین از اعمال محدودیت‌های موقت بر حرکت هواپیماها در فرودگاه‌های «ژوکوفسکی» و «دوموددوو» در مسکو خبر داد.

این تحولات میدانی در حالی است که «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه طی سخنانی گفت: در میانه موفقیت‌های روسیه در میدان نبرد، شکست نیروهای مسلح اوکراین به طور فزاینده‌ای در حال آشکار شدن است.

وی یادآوری کرد که زبان اولتیماتوم، باج‌خواهی و تهدید برای روسیه غیرقابل قبول است و مسکو تمام اقدامات لازم را برای تضمین امنیت خود و محافظت از منافعش انجام خواهد داد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *