0

تماس تلفنی عارف با استاندار فارس؛ درخواست رسیدگی فوری به مصدومان حادثه کوار

تماس تلفنی عارف با استاندار فارس؛ درخواست رسیدگی فوری به مصدومان حادثه کوار
بازدید 95

به گزارش اکوایران،در پی حادثه ناگوار واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور کوار – فیروزآباد، محمدرضا عارف در تماس تلفنی با حسینعلی امیری استاندار فارس، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغدیده، خواستار رسیدگی فوری به وضعیت مصدومان و بررسی دقیق ابعاد حادثه شد.

به گزارش ایرنا،معاون اول رئیس‌جمهور در این تماس تلفنی، با تأکید بر ضرورت بسیج همه امکانات درمانی و امدادی برای درمان مصدومان، بر لزوم پیگیری دلایل بروز این سانحه و ارائه گزارش دقیق به افکار عمومی تأکید کرد.

عارف همچنین از دستگاه‌های مسئول خواست تا حمایت‌های لازم از خانواده‌های آسیب‌دیده را در دستور کار فوری خود قرار دهند.

استاندار فارس نیز گزارشی از حادثه و پیگیری های صورت گرفته برای درمان مصدومان به معاون اول رئیس جمهور ارائه کرد.

یک دستگاه اتوبوس حدود ساعت ۱۱ امروز(شنبه) در محور فیروزآباد-کوار(حدود پنج کیلومتر بعد از کوار به سمت فیروزآباد) واژگون شد و براساس آخرین آمار تاکنون ۲۱ نفر کشته و ۳۷ نفر مصدوم شده اند.

شهرستان کوار در ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *