0

غرق شدن تراژیک سه عضو یک خانواده در رودخانه خروشان

غرق شدن تراژیک سه عضو یک خانواده در رودخانه خروشان
بازدید 83

به گزارش اکوایران، علی محمدی  از غرق شدن سه نفر از اعضای یک خانواده در رودخانه خرسان خبر داد و  با تشریح جزئیات حادثه اظهار داشت: عصر روز جمعه اعضای یک خانواده چهار نفره برای تفریح به حاشیه رودخانه خرسان رفته بودند که در جریان این تفریح، فرزند خانواده بر اثر لیز خوردن به داخل رودخانه سقوط می‌کند.

محمدی ادامه داد:  مادر خانواده برای نجات فرزند خود وارد رودخانه می‌شود، اما در جریان این تلاش، خود نیز گرفتار جریان شدید آب می‌شود. پس از مادر، پدر خانواده نیز که دهیار روستای چالدراز بود، به قصد نجات همسر و فرزندش وارد رودخانه شد، اما متأسفانه هر سه نفر در این رودخانه خروشان غرق شدند.

بخشدار منج در گفت‌و‌گو با تسنیم، خاطرنشان کرد: پیکر پدر و مادر خانواده جمعه‌شب و حدود ۵۰۰ متر پایین‌تر از محل حادثه از آب گرفته شد. جسد فرزند خانواده نیز پس از عملیات جست‌و‌جو، امروز از رودخانه بیرون کشیده شد.

گفتنی است، تنها بازمانده این حادثه، کودک ۵ ساله‌ای است که با چشمان خود شاهد از دست رفتن تمامی اعضای خانواده‌اش بوده است.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اَپ ریویو منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *